Mulla on ihan erityinen (siis omasta mielestäni tietysti ) suhde Buffalo wingsseihin. Ensin New Yorkiin muuttaessani en pitänyt niistä pätkääkään, mutta raskausaikana kehitin niihin jonkinasteisen addiktion. Ja tuo sama mielihalu nostaa edelleen välillä päätään. Yleensä niin, että siipiä olisi saatava N-Y-T!!  

Tänään bongasin HS Ruoka- sivuilta kasvisvaihtoehdon siiville ja sitä oli pakko kokeilla heti. Jos kokkailen siipiä kotona, käytän maustekastikkeena aina Frank's Buffalo wings- kastiketta. Korvaan kastikkeen heti omatekoisella, kunhan löydän hyvän reseptin.

 

Lähikaupan jenkkituotehylly tarjoili tosin tänään ei oota tuon kastikkeen suhteen, joten päätin kokeilla tuota HS.n ohjetta. Ei se huono ollut, mutta ehdottomasti haluan tehdä tätä toistamiseen tuolla valmiskastikkeella. Yleensä olen ehdottomasti omatekoisen kannalla, mutta tässä asiassa olen valmis tai paremminkin pakotettu joustamaan.

Sinihomejuusto-dippiin lisäsin muutaman lusikallisen Hellman's majoneesia ja limemehua. Nämä on tietysti makuasioita. 

Jotta perheen miespuoliset ei kuole nälkään, valmistui heille samalla glaseerauksella ihan perinteiset kanan siivet. Niin ja alkuperäinen ohje löytyy tosiaan täältä: klik

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat