Muutama viikko sitten kauppareissulla ostoskoriin eksyi muutama viikuna. Ajatuksena oli tarjota niitä juustojen kanssa, kunnes päätinkin laittaa sekä juustot että viikunat pizzan päälle. Ja tuli kyllä niin hyvää, että tein jo kolmannen kerran samaa pizzaa tässä parin viikon sisään. 

Käsi ylös, kenellä on ollut yläasteella Ole hyvä!- kirja kotitaloustunneilla? Käytän omaani edelleen varsinkin Pizzaa tehdessä ja tälläkin kertaa pohja on tehty vanhan köksänkirjan ohjeella. Tässä kuitenkin ohje, sitä tarvitsevalle:

neljälle (mielestäni tämä riittää tasan kahdelle, mutta riippuu tietysti täytteiden määrästä jne)

1dl vettä

1/3pkt (15g) hiivaa

1/4tl suolaa

2 rkl öljyä

n. 2 1/2 dl vehnäjauhoja

 

Uuni 250c

Liota hiiva haaleaan veteen ja lisää muut aineet. Levitä kädellä pellille, kohota 10min.

Täytä haluamallillasi täytteillä ja paista n.15 min

mulla tässä siis täytteenä 1/2pussia cheddarjuustoa, 1/3 pkt Castello sinihomejuustoa ja n.100g vuohenjuustoa sekä valmiin pitsan päällä muutama viikuna ja rucolaa. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua!! ❤️

Kommentit (4)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Ei hitsi, missähän mun Ole hyvä! on? En ole sitä katsellut yläasteen jälkeen, mutta sait mun ajatukset siihen aikaan ja siihen kirjaan. Pakko etsiä se jostain!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat