Maistoin tätä pannaria ensikertaa muutama vuosi sitten naantalilaisen hotellin aamupalalla. Rakkaussuhde syntyi samantien! Pannariin uppoaa hyvin tähteeksi jäänyt riisi- tai mannapuuro tai toki tätä varten voi pienen puuron kiehauttaakkin, niinkuin itse olin pakotettu tekemään riisipuuron hävitessä eilen parempiin suihin. Joskus kuitenkin ruokaa tai sen osia jää yli ja koitan mahdollisuuksien mukaan käyttää tähteet tai hävikit hyväksi ja säästää siten luontoa & rahaa. 

 

 

 

Tarvitset:

3 dl riisi- tai mannapuuroa

5dl maitoa 

3 kananmunaa

2,5 dl vehnäjauhoja

1/2dl sulatettua voita + n. 0.25 dl pannukakun päälle

Maun mukaan kardemummaa, vanilliinisokeria (itse laitan kardemummaa n.1tl ja vanilliinisokeria n. 2tl)  ja ripaus suolaa

 

Tee se näin:

Kuumenna uuni 225c

Sekoita puuro ja maito kulhossa

Lisää sekaan munat, jauhot, rasva ja mausteet ja vatkaa tasaiseksi massaksi.

Levitä uunipellille ja kaada päälle hieman voisulaa

Paista n. 35 minuuttia

 

Tarjoa hillon tai vaikka jäätelön kanssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat