Meillä vietetään lauantaina synttäreitä ja sen sijaan, että valmistelisin juhlaa vaikka siivoamalla, löysin illalla paljon mielekkäämpää puuhaa. Kaikki askartelu ja näpertely toimii mulla hyvänä rauhoittumiskeinona (ainakin niin kauan kun homma luistaa. Hermostuessa on meditoinnit ja rauhoittumiset kyllä kaukana mielestä) , joten pakon sanelemana oli askarreltava muutama koriste. Mä olen toisiaan erityisen hyvä tässä asioiden tärkeysjärjestykseen laittamisessa siis. Mutta oletuksena on, että lauantaina on asunto siisti ja pöydät notkuu kakkuja. Hyvä ilmakin olisi plussaa.

Tulostin kymppisynttäreitä viettävän Aronin vauvakuvia ihan normaalille paperille, kaivoin laatikoista varrastikkuja, vanhoja kuviopapereita ja kukkanauhaa, joista leikkasin kukat noihin tötteröhattuihin tupsuiksi. Lisäksi tarvitsin liimaa ja teippiä. 

Otsikko on sinänsä harhaanjohtava, sillä nämä tikut on päätymässä kerrosleipiin pitämään ne kasassa. Alkuperäinen idea oli kyllä tökätä ne koristeiksi kuppikakkuihin, että oikeilla jäljillä ollaan kuitenkin.

Aika iloinen vekkuli noissa kuvissa virnistelee. :)

 

 

 

Kommentit (2)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016

Kiitos! ❤️ Mulla on suorastaan "sukurasite" tässä keräilyssä, sillä kulkee kyllä isältä tyttärelle ja myös äidiltä tyttärelle tämä keräilygeeni. Mutta monesti on ollut hyötyä tästä tavaroiden säästelystä ja rahaakin on säästynyt monta euroa. Kunhan vaan vielä muistaisi mitä minnekin on säilönyt. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat