Eilinen aamu alkoi juuri niinkuin olin toivonutkin. Heräsin nimittäin  linnunlauluun isovanhempieni mökillä. Tätä oli odotettu viikko kaupalla. Arki, kiire, aikaiset herätykset herätyskellon ääneen, sähellys ja suorittaminen sai antaa tilaa rentoudelle ja hyvälle fiilikselle.

Kuin ennaltasovittuna, myös tulen sytyttäminen on onnistunut ihan tuosta noin vaan, ettei sekään ole tuntunut työnteolta, vaikka sytytettää  riittää saunanpesästä pataan ja takkaan sekä grilliin. Näin helppoa se ei ainakaan omalla kohdallani siis ole läheskään aina ja välillä alkaa tulitikut askissa loppua, ennen kuin tuli viimein ottaa vallan. Saunan pesässä tai takassa ritisevä tuli on kyllä yksi parhaista kuulemistani äänistä. 

Saunomista, uimista aina uudelleen ja uudelleen, muurikkalettujen paistamista ja nautiskelua elämästä. Akut ovat latautuneet jo muutaman kymmenen prosenttia. 

Ihana ensimmäinen lomapäivä! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat