Oon pidempään miettinyt, josko jatkaisin taas blogin kirjoittamista. Aloittaisinko uuden, jatkanko vanhaa, kirjoitanko suomeksi vai englanniksi, mistä mä oikeastaan haluan kirjoittaa? Monia kysymyksiä, joihin päätin tänään vastata näin lasten päiväuniaikaan. Aiemmin kirjoitin englanniksi lähinnä jo siksi, että halusin ylläpitää kielitaitoa edes jollain tasolla, mutta toisaalta mun aktiivisimmat lukijat taitaa olla äiti, äitipuoli ja ehkä pari muuta ihan vaan suomenkilelistä, joten jatkossa kirjoittelen Suomeksi ja vähän ehkä aivojumppaan muutamalla lauseella englanniksi.

Mulla on monia haaveita, joista ruokakirjan kirjoittaminen ja kuvittaminen on ehkä yksi päällimmäisistä tällä hetkellä. Tosin oon aika impulsiivinen ja ajatukset ja unelmat vaihtelee suht usein. Toisaalta, kun päätän tehdä jotain, vien sen määrätietoisesti loppuun enkä anna periksi, vaikka joskus pitäisikin. Rakastan myös valokuvata, matkustella, retkeillä, joogata ja liikkua yleensäkin. Aloitin syksyllä harrastekoripallon pelaamisen, mutta valitettavasti harkat on jäänyt liian usein väliin aikataulullisista syistä tai sanotaanko, ettei mulla ole ollut lapsille vahtia. Lauantai iltaisin usealla sattuu olemaan muutakin tekemistä, kun vahtia meikäläisen kullannuppuja. Ja niitä kultamussukoita meillä on tosiaan kolme kappaletta. Äitiys on varmasti parasta, mitä mulle olisi voinut sattua, vaikka välillä huudankin niin, että varmasti yläkerrankin naapurit seisoo asennossa käsi lipalla.

Mulla on kaiken muun lisäksi vakituinen toimistotyö, jossa haluan myös kehittyä ja mahdollisesti edetä eteenpäin.

Tavoitteena olisi tietysti tuottaa sisältöä tänne suht usein, mutta katsotaan miten mun käy. Instagramista löydät mut muuten nimellä picturesbykati.

Tervetuloa mukaan!

Xo Kati

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat