Nuorimmainen on päättänyt, ettei illat ole nukkumista varten, vaan nukahtamista koitetaan venyttää ja venyttää myöhäisemmäksi vaikka millä keppaskonsteilla. Niinpä rantauduin lastenhuoneeseen lukemaan blogeja ja skrollailemaan instaa läpi. 

Muiden elämää seuratessa, pieni kateus koittaa nostaa aina välillä päätään. "Olisinpa minäkin tuolla urheilemassa, pääsisinpä minäkin matkalle, olisipa hauskaa päästä tuulettumaan ja saada skumppalasi käteen" jne. 

Ja seuraavaksi muistan taas ne hetket, kun olen ollut maailmalla liitelemässä, matkustellut, viillettänyt menemään ja nauttinut elämästä. En kiistä, etteikö juhliminen tai urheileminen olisi hauskaa. Ihan varmasti on. On maailman mahtavinta olla ulkona omana itsenään, tulla nähdyksi  ja olla vain Kati. Sillä äitinäkin ehtii olemaan ja saamaan erilaista huomiota enemmän kuin tarpeeksi. 

Tässä pienen kaksivuotiaan pojan tuhistessa kainalossa muistan myös ne kerrat, kun hienossa ravintolassa onkin tullut orpo olo ja tarve kiirehtiä takaisin kotiin omien pariin. Skumppalasillinen ei olekaan tehnyt auvoiseksi vaan saanut haikeuden nousemaan pintaan. Kaikki hauskuus, mikä verkkokalvoille piirtyy, ei siis välttämättä pidä täysin paikkaansa. Miksi siis antaa kateudelle tilaa omassa mielessä tai elämässä. 

 


 

Äitiys on tasapainoilua kahden eri minän välillä. Joskus se toinen minä pukee pitsibodyn päälle ja spandexpöksyt jalkaan ja lähtee Beyonce- bileisiin. Suurimman osan aikaa olen kuitenkin ihan tavallinen äiti, jonka paikka on kotona lihapatojen ääressä. Ei uhrautuen, vaan rakkaudesta näitä pieniä pörriäisiä kohtaan. 

 

 

Kommentit (4)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Hyvä huomio: ei kannata kadehtia muiden elämää vaan nähdä hyvä omassa elämässä. Se johtotähtenä! Laitan tämän tänään jakoon KK:n Facebook-sivulla.

poksahtava kukko

Kuuntelin tota Chris Cornellin biisiä just Spotifysta ja kurkkasin samalla oliks päivitellyt. :)

Mut joo, poksahduksia välillä tarvitaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat