Lähdin eilen aamulla pienelle lenkille. Hengitin raikasta ilmaa, olin onnessani auringonpaisteesta ja kesäkukkien loistosta, nautin puron solinasta ja lintujen viserryksestä. Päivästä oli tulossa mahtava, tunsin sen luissa ja ytimissä. Sitten viereen pelmahti naapurin mies, joka kommentoi juhannuksen olevan jo "paremmalla" puolella. Ja niinhän se toki olikin. Osalle juhannuksen vietto oli varmasti pistetty jo aikaa sitten pakettiin, mutta itse olen niitä ihmisiä, jotka  rakastaa nauttia ja "juhlia" viimeiseen pisaraan saakka. Oli sitten kyse joulusta, pääsiäisestä tai mistä vaan muusta juhlasta. Baarista tosin voin kyllä lähteä kotiin jo reippaasti ennen pilkkua, joten ihan kirjaimellisesti tuota viimeiseen pisaraan lausahdusta ei kannata ottaa. Mutta oikeasti en voi esimerkiksi sietää ajatusta, että joulu tai juhannus olisi ohi aaton jälkeen vaan sitä saa ja kuuluu juhlia ja nauttia päivätolkulla. Sanomattakin selvää, että niin teimme myös tänä juhannuksena. Söimme, saunoimme, uimme ja nautimme olosta monen monta päivää ja eilen vielä tuon kyseisen lenkin jälkeenkin.

 

 

Samalla tuli mieleen eräskin kohtaaminen, jossa toinen osapuoli oli sitä mieltä, että kesä on ohi juhannuksen jälkeen. Omasta mielestäni kesä on silloin vielä aluillaan ja jatkuu pitkälle syyskuuhun. Ja näitä esimerkkejähän riittäisi vaikka kuinka.

Oma kuppini tuntuu olevan lähestulkoon aina puoliksi täynnä, kun joillakin muilla se on puoliksi tyhjä tai täysin nurin. En voi sanoa, että oma tapani olisi parempi kuin muiden, mutta toisaalta omani ainakin antaa luvan nauttia vähän pidempään,  yrittämään vielä uudestaan ja näkemään mahdollisuuden siellä, missä toinen kokee kaiken olevan jo ohi. Ehkä mä katson elämää välillä vähän turhankin optimistisin silmin, mutta mitä sitten. Ei se ainakaan murehtimalla ja märehtimällä parane. Ja siksi toiseksi, elämäni ei olisi ollut yhtä tapahtumarikasta, jos en olisi uskaltanut yrittää ja ottaa hyppyjä tuntemattomaan.

Tänään oli lähes syksyinen ilma, mutta kyllä se aurinko vielä paistaa. Kesä ei todellakaan ole vielä tässä vaan tästä se vasta lähtee! Ihanaa alkavaa viikkoa, ei anneta kenenkään väittää sitä muunlaiseksi.

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Just love u ?? mieletön energia, mieletön positiivisuus ?? se auttaa myös meitä muita?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat