Kiertelimme lauantaina ympäri Vallilaa ravintolapäivän ja pihakirppiksien tiimoilla. Samalla pysähdyimme ostoksille Mäkelänkadulla pieneen & söpöön kivijalkakauppaan nimeltä Verhoomo Tehdas. Itse olin ajatellut Tehtaan olevan vain verhoomoliike, mutta poikkesin paikanpäällä jo reilu viikko sitten mummolta saamieni nojatuolien mahdollisen verhoilun tiimoilta ja yllätyksekseni myymälästä löytyikin vaikka mitä sisustustavaraa. Kirjoittelen Tehtaasta vielä myöhemmin oman postauksen tai ehkäpä kaksikin sillä tuoleista ja niiden muutoksesta saattaa olla aiheellista myös kirjoitella jotakin. Mutta ensi alkuun voitte halutessanne vilkaista Verhoomo Tehtaan verkkokauppaan http://www.verhoomotehdas.fi/kauppa/  ja kommentoida tämän kirjoituksen alle, mikä kaupan tuotteista on teidän lemppari. Arvon kommentoijien kesken House of Rymin super ihanan sinisen mukin 1.6.2016. Mikäli kommentoit anonyymisti, muistathan kirjoittaa oman sähköpostiosoitteesi kommenttiin. Blogin Facebook sivulla on mahdollisuus myös voittaa toinen muki, joten innokkaat voi kurkkailla myös sinne. https://www.facebook.com/KTs-way-blogi-1261293763899808

 ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sekä täällä blogissa. Onnea kaikille arvontaan! ❤️

 

Ja tosiaan, lauantaina oli ihan mahtava ilma pitää piknikkiä takapihalla omenapuiden varjossa, mutustella itseleivottua raparperipiirakkaa ja katsella poikien leikkivän. Naapurin koirakin tuli puistoon ulkoilemaan ja Noah innostui heittelemään hälle frisbeetä ja harmitus oli melkoinen, kun koiran piti lähteä kotiin. Tällaiset kiireettömät, aurinkoiset päivät on kyllä ihan parhaita akkujen lataajia. Onneksi kesä on aluillaan ja näitä päiviä tulee vielä lisää! 

 

*mukit saatu Verhoomo Tehtaalta.

 

Kommentit (30)

Tuijis

Aivan ihana kauppa<3. Tykästyin erityisesti värikkäisiin vintage naulakoihin.
Ihana tää blogi!

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016

No eikö olekin! Paljon sellaisia ihania juttuja, jotka sopis teille! ;) me ostettiin myös sellainen Woodland rabbit yövalo ja nää kaks nuorinta taistelee, kuka sitä saa pitää ja milloin. Vaihtoi kesken yötäkin omistajaa. ??

Miia10

Erityisesti House of rymin tuotteissa on todella paljon kivoja juttuja, kuten tyynyt ja torkkupeitot! Sekä tuo ihana tarjotin!

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016

Samaa mieltä! Suomalaisuudesta ja ekologisuudesta iso plussa! Mutta purkit on kyllä oikeasti myös kivan näköisiä. :)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016

Se on kyllä söpö! Ostin meille sen ja pojat pitäisivät valoa päällä yötä päivää. Katsotaan kauanko patteri kestää. ?

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016

Tehtaalla on paljon kaikkea ihanaa lastenhuoneeseen ja tuota Tea settiä katselin kanssa. Sopisi nimittäin meillä poikienkin ruokaleikkeihin.

Pop The Cock

Bubble Bath Card kyllä vaan vei mun sydämen. Aivan mielettömän söötti!! ♡ Mukana arvonnassa.

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016

Kiitos kaikille arvontaa osallistuneille. Laitetaan kohta taas jotain mukavaa jakoon. Tällä kertaa arpaonni suosi Terhi J.tä täällä blogin puolella. Laitoin Terhi sinulle sähköpostia yhteystietoja varten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat