Mä tykkään viedä lapsia erilaisiin tapahtumiin, näyttelyihin, retkelle jne. Toki me käydään maksullisissakin tapahtumissa, mutta usein koitan bongata niitä ilmaisia tai ainakin suht halpoja vaihtoehtoja. Välillä tän jenkkarenkan raahaaminen mukaan on kyllä tosi puuduttavaa. Vanhin on aina ja joka kerta lähtemistä vastaan, joten se pitää aina käskyttää mukaan. Keskimmäinen on kyllä aina valmis, mutta "minä itse" pukeutuminen, syöminen ja pakkaaminen on toisaalta äärettömän ihanaa, mutta myös aika hidasta touhua, varsinkin kun samaan aikaan pitäisi katsoa tabusta Ryhmä hauta tai Kindermunien availua. Nuorimmainen onkin sitten jotain tuosta väliltä. Hän myös haluaa laittaa vaatteet itse, tai sitten ei halua ollenkaan. Taidot ei ihan vielä riitä, joten loppujen lopuksi maanittelujen jälkeen saan pukea hänelle päälle. Paitsi housut, ne hän pukee kyllä itse joka ikinen kerta. Itse reissaaminen onkin sitten asia erikseen. Joskus päätän, etten kyllä koskaan enää poistu ovesta näiden minimiesten kanssa ja seuraavana päivänä olen unohtanut koko päätöksen.

Mutta on kyllä todettava, että olen aina iloinen, kun pääsen silloin tällöin ulos vain yhden kanssa. Viimeksi vuoronsa kahdenkeskiselle ajalle sai nuorimmainen eli Noah. Isot pojat lähti isän kanssa leffaan ja me mentiin ihastelemaan Helsingin talvipuutarhan kukkia, suihkulähdettä ja kaloja. Ihan täydellinen retkikohde tuollaiselle vajaa 2-vuotiaalle pirpanalle. Samalla kävelimme radanvartta pitkin ja ihailimme junia, näimme joutsenia ja nautimme kauniista aurinkoisesta kevätpäivästä. Sanoin Noahille, että hän on kyllä semmoinen äidin ihana rakas, johon hän vastasi "eiii, sinä olet minu Akass". Noah on vähitellen oppinut lisää sanoja, mutta noin pitkiä lauseita ei kyllä ole tullut vielä montakaan. 

 

Lisätietoja ja talvipuutarhaan aukioloajat löydät täältä:

http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/muu-vapaa-aika/seikkaile/talvipuutarha/talvipuutarha

 

Mietin muuten pitkään, mitä nimeä haluan lapsistani käyttää, koska haluan pitää heidän oikeat nimensä poissa täältä blogista. Siispä mennään heidän toisilla nimillään eli Aron 9.v, Leon 3.v ja Noah 1.v. 

Noah and I visited the winter garden of Helsinki last week. It Was a really nice spot to visit and he loved the little fountain and of course the gold fish. I also appreciated the free entrance. Will definitely go again with the whole clan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat