Japani ja kirsikkapuiden kukinnan näkeminen on yksi mun pitkäaikaisista haaveista. Mutta, koska Japani on aika kaukana ja haaveet edelleen vain haaveita, voi aina ottaa kohteeksi Roihuvuoren kirsikkapuiston.

Kävimme viime vuonna ottamassa siellä Noahin 1v kuvia, jolloin keskimmäinen päätyi juoksemaan pitkin puistoa ja osui useaan kuvaan taustalle pyörimään. Nyt kirsikkapuiden taas kukkiessa halusin käydä ihailemassa niitä ja ottamassa muutaman kuvan myös. Muutama muukin oli päätynyt viettämään aikaansa puistoon ja nauttimaan ihanasta toukokuisen illan lämmöstä. Tälläkertaa keskimmäinen päätyi tutkimaan pusikoita, eikä juuri kuvissa viihtynyt. Sensijaan tuikituntemattomat ihmiset pääsivät kuviin mukaan, sillä siinä väenpaljoudessa ei heitä vaan saanut rajattua ulos. 

Mä otan paljon kuvia ihan iPhonella, mutta lisäksi kuvaan kahdella järkkärillä, joista ikivanha, mutta sitäkin rakkaampi Canon on mulle asetuksiltaan tutumpi. Ostin viime vuonna peilittömän Olympuksen OM-D järkkärin, josta tykkään tosi paljon monestakin syystä. Asetukset vaan on edelleen monta kertaa ihan hukassa ja siitä syystä oonkin tosi onnellinen, että pääsen ensi kuussa kurssille, jolla toivonmukaan nuo Olympuksen asetuksetkin aukeaa paremmin. Lisäksi pitäisi ehdottomasti ostaa henkilökuvaukseen parempi putki, heijastin ja vaikka mitä muuta. Mutta kaikki aikanaan. Ja siksi toiseksi heijastimen virkaa ajaa hyvin vaikka foliopaperilla kääritty pahvi, jos sen vaan ottaisi matkaan mukaan.

Nyt tulevana sunnuntaina Roihuvuoressa vietetään Hanami juhlaa klo 12-18. Toivottavasti sää suosii ja pääsisimme piknikille kirsikkapuiden alle. 

Tässä muutama kuva maanantain reissulta.

 

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat