Edellisenä päivänä tapaamamme poika tulee sovitusti hakemaan meitä hotellilta. Ahtaudumme koko perhe pienen Corollan takapenkille ja ajamme muutaman kilometrin matkan Loben putouksien parkkialueelle.

Putoukset näkyy jo puisen rantatien päässä, mutta vuokraamme veneen ja soutajan, joka vie meidät putouksen lähelle ja kivikolle ottamaan kuvia. Pienet keltaiset linnut ja perhoset lentelevät ylitsemme lipuessamme kohti mereen laskevia putouksia. Kivien välissä möyrii iso rapu. Ihailtuamme putouksia, jatkamme veneellä vastarannalle. Pieni rantabaari ja riippukeinut toivottavat tervetulleeksi.

Kävelemme rantaa pitkin kauniille uimarannalle, missä pojat pääsevät jälleen uimaan. Itsellä alkaa soida Finmatkojen mainosmusiikki päässä. Katselen paikallisten kalastajien puuhia samalla kun muut uivat. Jatkamme rantaravintolaan ja tilaamme aimoannoksen katkarapuja, ranskalaisia ja keittobanaaneja. 

Palaamme hotellille ja menemme uudelleen uimaan. Aallot ovat huiman korkeita ja vesi nousemassa. Kävelemme läheiseen pizzeriaan auringon laskiessa. Palaamme hotellille mopotaksien kyydissä. Pojat ovat innoissaan, vaikka ajammekin normaalia hitaampaa.

Kävelemme papa A.n kanssa vielä rannalla lasten jo nukkuessa. Ilma on vieläkin lämmin. Lempeä tuuli heiluttaa sarongin helmoja pimenevässä Kribin yössä. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat