Olen yleisesti ottaen ihminen, joka elää hetkessä. Välillä mun on todella vaikea suunnitella asioita kovin pitkälle, koska jotenkin koen, että elämä on tässä ja nyt eikä ensi kesänä tai viiden vuoden päästä. Usein pysähdyn ihailemaan kauniita rakennuksia tai maisemaa ja pyrin löytämään jotakin hyvää jokaisesta päivästä osittain ehkä jopa tiedostamatta asiaa. Liputan positiivisuuden puolesta ja olenkin ollut aina melko tyytyväinen elämääni.

Nyt mut on kuitenkin vallannut jokin ihme kevät villitys, enkä millään jaksaisi odottaa enää kesään. Vaikka rakastankin kevättä ja luonnon heräämistä, odotan jo ihan hirveästi kesää ja lämpimiä valoisia iltoja. Mulla ei ole kovinkaan pitkää kesälomaa luvassa, mutta silti tiedossa on kaikkea kivaa, mitä en malttaisi odottaa enää. 

Viime kesänä me kannoimme ystävieni kanssa  keittiönpöydän meidän takapihalle ja söimme illallista tähtien alla kynttilänvalossa. Se on ehdottomasti otettava uusiksi tänä kesänä ja mielellään vielä useamman kerran.

Lisäksi haluan ostaa mun pyörään peräkärryn, jossa pienimmät tyypit voi istua kyydissä.  Silloin pääsemme lasten kanssa nauttimaan kunnolla Helsingin kesästä. Autolla huristellessa se ei vaan tunnu samalta, varsinkin jos kyseessä ei ole avoauto. Parasta olisi, jos voisin ostaa pyörän sellaisella kiinteällä "lavalla" varustettuna, mutta saattavat maksaa vähän liikaa mun lompakolle.

Jos sulla on hyviä vinkkejä retkikohteiksi tai kokemusta pyöräkärryistä niin vinkkaa kommenteissa. :) Tänään kävimme Tokoinrannassa ja seuraavana otollisena päivänä on tarkoitus lähteä Lammassaareen.

can't wait for the summer and the warm summer nights to arrive. Last summer we carried my kitchen table outside and had a 

dinner under the stars. Looking forward to do it again this summer.  

Kommentit (6)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Kiitos ihanista kuvista ja lämpimän kesäisistä ajatuksista! Jaan ne tänään myöhemmin KK:n Facebookissa, jotta muutkin saavat pujahtaa niiden myötä kesäisiin tunnelmiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat