Minä yritän elää niin ekologisesti kuin pystyn. Jos on ekologisia vaihtoehtoja niin valitsen ne mielellään, silloin kun pystyn. Jos en pysty niin en murehdi siitäkään :) Hinta tottakai vaikuttaa päätökseeni, ja helposti saatavuus. 

Minä kirjoitan myös blogia Ruotsinsuomalaisittain, ja koko neljän vuoden ajan jota olen pitänyt blogia, kaikista suosituin blogikirjoitukseni on itsetehdystä deodorantista. Joten ajattelin jakaa sen tännekin :)

Olen kokeillut muutamia eri valmiita, kaupasta ostettuja ekologisia deodorantteja, mutta en ole löytänyt vielä yhtään joka toimii hyvin. Lopulta kokeilin tehdä itse oman deodorantin. Etsin netistä ohjeita, niitä löytyy aika lailla. Tämä on perusohje jolla minä teen deodoranttia. Ja se toimii :)

Kookosöljy

Ruokasooda

Perunajauho

Eteerinen öljy

En mittaa aineita, vaan sekoitan ne että saan siitä sellaisen kun haluan. Sitten vaan lasipurkkiin. 

 

Hyvää maanantain jatkoa!

Kati

Kommentit (2)

Minttumaaria

Ihan loistava idea tämä!

Kiinnostais vielä tietää, että onko tarkoitus olla sisi voidemaista vai kiinteää, millainen koostumus? Levitetäänkö se kainaloon kuten voide, eli sormilla?

Sit se vielä, että kuinka kauan tämä säilyy? Onko rajoituksia säilyvyydessä? Pitääkö säilyttää jääkaapissa?

Aion kokeilla tätä heti! Olen nimittäin etsinyt hyvää kemikaalitonta dödöä jo monta vuotta eikä ole tullut yrityksistä huolimatta vastaan!

Seuraa 

Kolmen lapsen äiti, Suomalainen mutta asuu Ruotsissa.