2128841

Nyt on taas korkattu Savonlinnan Oopperajuhlat parhaassa mahdollisessa seurassa. Iloinen leski oli hieno kokemus. Yksi itku ja monta hymyä. Oli hauskaa kokea Olavinlinnassa esitys,  jossa kukaan ei kuollut. Romanttinen komedia lavalla, ja ihanaa juonittelua rakkauden nimissä! 

Aino, Anni, mä ja Tibu jylhissä maisemissa Iloisen Lesken tunnelmissa.

Hyvä ruoka, taidekokemus, Savonlinnan Muotikuu-kauppa, pullo shamppanjaa, sauna ja vesijuoksu. Nämä kaikki  maistuvat paremmilta, kun saan jakaa ne ystävieni kanssa. Minun ja tyttäreni Ainon ystävättäret olivat kyläilemässä pari päivää mökillämme. Tunnen suurta kiitollisuutta näistä ihanista naisista elämässäni. Nyt olen saanut elämääni tyttäreni kautta myös hienoja nuoria naisia.

Savonlinnan Muotikuusta löytyy aina jotain pientä...

Kävimme kiireetöntä keskustelua saunan lauteilla asiasta jos toisesta, esimerkiksi suomalaisesta saunakulttuurista. Tytärtäni aihe pohditutti kovasti. Me Tibun kanssa kerroimme kaiken mitä tiesimme saunan syntyhistoriasta. Suurta hämmästystä herätti tieto saunan roolista synnytyssalina. Nykyäänhän saunan asema eräänlaisena terapiahuoneena on kiistaton. Eräs ulkosuomalainen ystäväni sanoi kerran, että parasta terapiaa ja huumetta on suomalainen kesäilta saunoen ja järvessä uiden, kun lopuksi pääsee vielä nukkumaan valkoisten viileiden lakanoiden väliin rakkaan kanssa. Saunassa aika pysähtyy, ja hiljaisuuden jakaminen rakkaiden kanssa tekee hetkestä täydellisen.

Käväisin tällä viikolla Tahkolla ja sain saunoa Mualiman Saunassa Tahkon huipulla rakkaan ystäväni Jaanan kanssa. Saunoimme taas yhdessä asioita järjestykseen.

Kesä on patterien latausaikaa ja parhaiten lataus onnistuu kiireettömissä hetkissä merkityksellisten ihmisten, taiteen ja kirjojen parissa. Tätä elämäntyyliä aion jatkaa vielä muutaman viikon ajan. Eikä yhtään haittaa,  vaikka ulkona ei  paista aurinko. Onhan se hiipinyt sisälleni!

Kommentit (0)

Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!