Kaupallinen yhteistyö

Kehoni ei ole temppeli, se on huvipuisto. Uskon, että normihuvipuistoja huolletaan hirveän paljon tarkemmalla aikataululla kuin minun kehoani. Minun pitäisikin ottaa turvallisuussyistä rutiiniksi vuosittainen lääkärissä käynti. Elokuun lopussa minulle tuli ihan yllärinä, että verenpainelääkereseptini on lopussa ja uusimiseen tarvitaan tietysti lääkärissä käynti. Ihan käsittämätöntä, että en ollut hoitanut tätä asiaa kuntoon ajallaan. Varasin ajan Aavan työterveyslääkäri Antto Kajavalle. Kylläpäs olikin asiallinen herrasmies.

Antto ja minä. 

Peruslabrojen avulla katsotaan, ovatko arvot muuttunut viimeisen kymmenen kuukauden aikana, kun elämääni on tullut urheilua ja kilojakin on lähtenyt ihan mukavasti. Mukavalta tuntui myös kuulla, että jos testiarvot ovat kunnossa, voidaan miettiä verenpainelääkkeen pois jättämistä. Se olisi aika huikeaa se.

Minulla on siis ollut oikea huoltoviikko. Kävin myös tapaamassa verisuonikirurgi Pekka Rainiota. Vasemmassa jalassani on ollut suonenvetoa ja säären yläosassa on retikulaariverkosto eli pinnallinen luutasuonien muodostuma. Kirurgi tutki jalkani verisuonia vastaanotolla jonkinlaisella ultraäänilaitteella. Sain siis ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä omia suoniani. Sieltä löytyikin heti diagnoosi. Minulla on ”selkeä vasemman alaraajan pintalaskimon vajaatoiminta ja siitä johtuvat oireet.” Se laskimo olisi hyvä polttaa pois, siis hävittää. Sain onnekseni kuulla, että minulla on useita laskimoita, joten ei hätää sillä rintamalla. Laitettiin tämäkin hoitojonoon, eli operaatio tehdään tanssiesityksen jälkeen.

Huono laskimo

Onneksi minulla oli tällä viikolla hellittelyhoitokin -tai siltä se minusta tuntui. Nukahdin, kun ihastuttava Hannamari Dietz, sairaanhoitaja ja esteettisen kirurgian palvelupäällikkö Aavan Naturaliksesta, teki minulle kaksi kertaa Exilis Elite -hoidon kasvoihin. Se on nopein ja tehokkain ei-kirurginen menetelmä ihon nuorentamiseen, kiristämiseen ja ryppyjen vähentämiseen sekä vartalon muokkaamiseen ja paikallisten rasvakertymien vähentämiseen. Exilis Elite on laite joka käyttää synkronoitua radiofrkvenssienergiaa ja ultraääntä samanaikaisesti, ja sillä pystyy muokkaamaan sekä kasvoja että vartaloa. SE TOIMII. Kun ensimmäisen hoitokerran jälkeen menin suoraan töihin, miespuoliset kollegat sanoivat, että näytätpäs sinä tänään jotenkin erityisen hyvältä. Mahtava hoito! Olisi hauska kokeilla sitä seuraavaksi vatsamakkaroihin.

Nyt minut on siis huollettu ja tarkistettu. Urheilen ahkerasti ja tunnollisesti. Ensi viikolla alkaa tanssiteoksen harjoittelu, onneksi.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla