Kymmenen kuukautta on kulunut touhutessa itseni ja tanssiprojektini ympärillä, joten olen onnistunut työntämään sivuun sen tosiasian, että täytän huomenna 50 vuotta. Miten minusta ei yhtään tunnu siltä, että olisin jo niinkin vanha? Voin fyysisesti paremmin kuin vuosiin, ja mieli on kuin pienellä tytöllä. Projektini on luonut minulle uudenlaisen arjen. Fyysinen kuntoni vaikuttaa mieleeni positiivisesti, ja arjen hallinta on nyt paremmin hanskassa. 50 vuotta kuulostaa komealta. Paljon on tapahtunut ja tiedän, että monia mielettömiä juttuja on vielä tulossa. Elämässäni on paljon ihania ihmisiä, ja vielä monta uutta tuttavuutta tulossa.

Kävin kuuntelemassa verikokeen tuloksia Lääkärikeskus Aavassa työterveyslääkäri Antto Kajavan luona. Hän vertasi lukemia tammikuussa otettuihin arvoihini. Huono kolesterolilukemani on nyt 3,6, kun se tammikuussa oli 4,2. Hieno homma sanon minä. Ja niin sanoi lääkärikin, vaikka arvo on vieläkin korkea (viitearvo olisi 3). Anton mukaan elintapojen muutos on paljon parempi tapaa alentaa kolesterolia kuin lääkkeiden ottaminen. Verenpaineen viikkoseuranta antoi myös viitteen siitä, että voin kokeilla elämääi ilman verenpainelääkitystä. Ihan mieletön juttu! Annoin itselleni 50-vuotislahjaksi tanssin ja terveyden.

Unelmani toteutumiseen on aikaa jäljellä enää muutama päivä. Tuntuu epätodelliselta. Välillä jännittää ja melkein oksettaa. Ihmiset ympärilläni ovat kannustavia ja ihania, välillä tuntuu vaikealta antaa muiden kannatella minua tuntematta jäävänsä velkaa. Astun lavalle hyvin avonaisena ja keskeneräisenä, paljastan itsestäni jotakin hyvin henkilökohtaista. Pystyn siihen, koska saan tehdä sen yhdessä muiden kanssa ja muille.

Elän unelmaani. Olen onnellinen. 

 

JA LOPUKSI HUOMIO KAIKKI TAANNOISEEN BLOGIKILPAILUUN OSALLISTUNEET!

InBody-mittauksen Lääkärikeskus Aavassa voitti nim. Marjaterttu. Onneksi olkoon! Liput tulevana lauantaina 10.10. pidettävään Herääminen-esitykseeni voittivat nimimerkit: MerjaK, Erja Kansanaho, ninna, MXVO ja Maarit. Liput ovat avec, eli ottakaa kaveri mukaan ja tulkaa jännittämään kanssani!

Pyytäisin kaikkia palkintojen voittajia lähettämään yhteystietonsa osoitteeseen nina.kupula@sanoma.com, jotta palkinnot saadaan toimitettua oikeaan osoitteeseen. Kiitos!

Kommentit (0)

Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!