Palasimme takaisin kaupunkiin Punkaharjun mökiltä kuuden viikon jälkeen. Heti maanantaina alkoi tanssiteokseni Heräämisen harjoitusviikko Kallion lukion salissa.  Oli aivan mahtavaa nähdä Hanna, Maria ja Jessica pitkästä aikaa! Nämä ihmiset saavat minut tuntemaan itseni onnekkaaksi. Olen kiitollinen siitä, että saan tehdä tätä -elää unelmaani.

Valtaosan ajasta tunnen itseni todella kömpelöksi ja minua pelottaakin aika paljon. Kesäkuun harjoituksen jälkeen muutimme koreografiaa. On mielenkiintoista olla mukana teoksen synnyttämisessä. En ole aikaisemmin kokenut elämässäni vastaavanlaista prosessia.  

Pidän Hannan tyylistä johtaa meitä onnistumisen maksimointiin. Hänellä on visio, iso kuva selvillä, tavoite kristallinkirkas. Hän myös tietää mihin pystymme. Hän antaa meille tilaa tuoda lattialle omat ajatuksemme, tuntemuksemme ja liikkeemme. Jos ne eivät toimi sellaisinaan, ohjaa hän lempeän määrätietoisesti meidät oikeaan suuntaan. Hän on hyvä johtaja. Hänen taidoillaan olisi totisesti paljon käyttöä  esimerkiksi bisnesmaailmassa. Ehkä ne maailmat eivät olekaan niin kovin erilaiset. Hyvä ohjaaja saa tunteen ja innostuksen esiin taiteilijoistaan, hyvä johtaja taas työntekijöistään.

Kutsut tanssiesitykseeeni on lähetetty. Nyt alkaa todellakin tuntua siltä, että ollaan lähellä H-hetkeä. Polttaa. Pelottaa. Jännittää. Olen myös innoissani. Aika hyvä tunnecocktail, sanoisin. 

Kommentit (1)

Annukka

Alkamassa on elämäni ensimmäinen - ja toivottavasti viimeinen - syksy työttömänä. Henkisesti olen jo valmistautunut siihen ilmoittautumalla muutamalle avoimen amk:n kurssille päivittääkseni ammattitaitoani. Opinnot nuorempien kanssa toivottavasti tuovat nekin positiivisen "tatsin" tulevaan. NLP:n verkkokurssi on myös ohjelmassa; pieni paniikki on vain ajan riittämisessä, kun töitäkin pitäisi ehtiä hakemaan. Fyysisesti valmistaudun nauttimalla ulkoilmasta niin paljon kuin mahdollista, puolentoista tunnin kävelylenkeille on toistaiseksi riittänyt aikaa mutta opintojen alettua lenkit todennäköisesti lyhentyvät. Minuutin vatsalankun ehtii tehdä aina! Summa summarum: yritän pitää mielialan korkealla kaikin tavoin kaikesta huolimatta.

Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!