Kiitollisena,  onnellisena  ja yksikätisenä kirjoittelen tätä viimeistä blogiani. Nyt se on ohi, olen toteuttanut unelmani. Minä näyttäydyin lavalla tanssijana. En ole koskaan pelännyt niin paljon kuin astuessani lavalle viime lauantaina. Oli huikea tunne, kun sain jalkani lavalle ja lähdin tanssimaan. Tuntui kuin minua olisivat kannatelleet suuremmat voimat. Ystäväni ja tanssijat lavalla olivat tukenani, se oli huikeaa! Hanna Brotheruksen ammattitaidon ja kärsivällisyyden ansiosta tanssiteos Herääminen oli huikea menestys.

Minulta kysyttiin esityksen jälkeen, onko nyt tyhjä olo. Ei ole. Vaan täysi ja onnellinen. Sain tältä matkalta todella paljon ja se, mitä sain kokea 10.10. helsinkiläisen Gloria-teatterin lavalla, oli sanoinkuvaamattoman hienoa ja ainutkertaista. Ne tunteet täyttivät kaikki odotukseni. Yleisön seisten antamat aplodit jäivät soimaan korviini ikuisiksi ajoiksi. Jos tämä hymy lähtee joskus kasvoiltani, lupaan palata tuohon hetkeen.

Ystävieni palaute on ollut ylistävää ja kaunista. He saattavat olla hieman jäävejä, mutta otan palautteen onnellisena vastaan.

Esityksen jälkeen ilta jatkui ruokailun merkeissä.  Illan kruunasi huikea bilebändi ICON. Tanssin ensimmäisen setin kokonaan ja toisenkin melkein. Kolmanneksi viimeisimmän biisin aikana liukastuin ja otin vasemmalla kädelläni vastaan kehoni painon. Värttinäluu murtui. Käsikirurgi Joakim Lindfors Lääkärikeskus Aavasta laittoi pakettiin. Mutta uskokaa tai älkää: edes kipu ja paketti eivät haittaa, minua vain hymyilyttää vieläkin!

Joku viisas ihminen on joskus sanonut, ettei mitään merkittävää synny yksin. Ei niin. Jotta syntyisi jotain merkittävää, tarvitaan monenlaisia ihmisiä Se, että Herääminen syntyi ja sain viettää elämäni juhlan, on kymmenien ihmisten ansiota. Kiitos: Hanna, Maria, Jessica, Aino, Johannes, Santtu, Kaisa, Ani, Kippi, Sallamaari, Riitta, Krista, Merja, Heidi, Aavan jengi, Nina, Minna M, Pia, AK, Minna H ja noin 200 ystävää, jotka olitte paikalla ja teitte esitykseni todeksi.

Kukkia tuli niin paljon, että maljakot loppuivat!

Kiitos teille lukijoille tästä kymmenen kuukauden matkasta. Olen saanut teiltä paljon palautetta. On ollut kiva kirjoittaa tätä blogia ja toivon, että kirjoitukseni on herättänyt teissä ajatuksia. Menkää tekin rohkeasti aina kohti unelmianne. Siten niillä on tapana toteutua. 

 

Kommentit (3)

Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!