Lehtevä leivonnainen ei ole sattumalta tähdeksi muotoiltu. Jouluksi kuuluu tehdä tähtiä, muistuttamaan että jouluna on nimenomaan kyse tähdestä ja lapsesta ja perheestä ja arvoista, jotka eivät kuninkuudesta huolimatta kaivanneetkaan rikkauksia ja valtaa. 

Voi sen tähden tehdä uudella tavalla ja lasten voi antaa luoda uusia ja uusia tähtiä. 

Teesihti on loistava työkalu tomusokerin levitykseen.

Levollista ja tähtikirkasta joulua kaikille. Kiitos tästä vuodesta lukijoille. Katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan - ainakin megalomaanisen Kapua- vuoden itselleni. Varmaankin sivuan useaankin otteeseen treenaamista, eväitä, energiansaantia, nesteytystä yms kaikkea mitä vaeltamiseen tarvitaan. 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Viikottainen kotona pidettävä Keittiömestaripäivä pulppuaa kotoisia ruokapuheita. Jokainen saa ja voi olla kokki - meillä kotona jopa keittiömestari. Meidän tavallinen nelihenkinen perhe syö kotona, tavallista ruokaa ja puhuu tavallisia asioita ja nauraa paljon. Kotona pidetään ruokahaasteita, teemaviikkoja, kokeiluja ja laskutoimituksia. Me ollaan superlahjakkaita - ainakin omasta mielestä ;) Saa tieto päivityksistämme fb sivulta. Blogin esittely.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram