Meidän Tiukun kanssa käytiin kirjakaupassa - ja siitä se ajatus sitten lähti....

Melkein yhdestä suusta "Hei! tästähän me tehdään!" 

Ostettiin puisia paletteja ulkolautasiksi. 

Vanerirakenteiset  paletit öljyttiin keittiön puisiin pintoihin soveltuvalla kiinanpuuöljyllä molemmin puolin.  

 Lautaset/tarjottimet ovat käytettävissä kuivumisen jälkeen. Parasta antaa kuivaa vaikka seuraavaan päivään. HUOM! monet puun öljyämiseen tarkoitetut öljyt ovat ns itsesyttyviä, eli puuvillarätti jolla öljyä levittää kannattaa joko kastella lopuksi vedessä tai laittaa vaikka säilykepurkkiin. 

 

Voisiko sopivampaa lautasta olla uusille perunoille suolanieriälle ja kuppikastikkeelle ja ohrarieskalle. - Näistä Karin lempiruuista sitten toisella kerralla. 

Kommentit (2)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Kiva idea! Sopii varsinkin taiteellisille luonteille, mutta esineenä tuo paletti on niin kaunis, että mikäpä ettei muillekin. Laitan tänään tämän KK:n Facebook-kavereille.

Pii
Liittynyt29.2.2016

Niinpä! Puun pinta on niin ihana, että sitä piti silitellä ihan muuten vain. Esineenä eivät vie tilaakaan paljoa.

Jokainen voi olla kokki

Seuraa 

Viikottainen kotona pidettävä Keittiömestaripäivä pulppuaa kotoisia ruokapuheita. Jokainen saa ja voi olla kokki - meillä kotona jopa keittiömestari. Meidän tavallinen nelihenkinen perhe syö kotona, tavallista ruokaa ja puhuu tavallisia asioita ja nauraa paljon. Kotona pidetään ruokahaasteita, teemaviikkoja, kokeiluja ja laskutoimituksia. Me ollaan superlahjakkaita - ainakin omasta mielestä ;) Saa tieto päivityksistämme fb sivulta. Blogin esittely.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram