Hassuttelua luvassa. Tänään meillä on perheen naisväen kesken aikomus mennä hmmm.... keittiöön!

Teemme ihonhoito-analyysin: Titalla on absoluuttisen kaunis iho - hoidoksi määräämme kurkku-avocadonaamion. Tiukulla nuoren tytön kaunis, mutta keskeltä rasvoittuva iho, hiukan epäpuhtauksia: hoidoksi määräämme hunaja-banaani-jugurttinaamion. Äiti pelastetaan merisuola-oliiviöljykuorinnalla, teepusseilla ja kaura-sitruuna-hiivanaamiolla. 

Meidän mummimme ja äitimme ovat kaunistautuneet pääasiassa luonnonmukaisilla keinoilla. Ruoka on turvallista syödä, niinpä se mitä luultavimmin on turvallista myös ulkoisesti - kohtuus kaikessa.

Töissä pidetty kauneudenhoitogallup osoitti, että työpaikkani kaikki naiset käyttävät tai ovat joskus käyttäneet luonnonmukaisia ihonhoitokeinoja suoraan keittiön kaapista.

Suola- tai sokerikuorintaa, kahvin puruja, kaurahiutaleita, kananmunaa, hunajaa, kurkkua, avocadoa, sitruunaa, jogurttia, banaania.... mitäpä nainen ei kauneuden eteen tekisi. Keittiöalalla käsienpesu, jauhot ja tiskivedet kuivattavat käsiä, moni sipaisee oliiviöljyä silloin tällöin käsiin pienen tilkan.

Avocadot, kurkut ja banaanijugurtti meinasivat joutua syödyiksi ennen kauneudenhoitoa, minun kaura-hiivanaamioni säilyi kyllä syömättömänä. 

 

Mökillä kuulemma voi koivunlehtiä lätkiä naamaansa ja paitsi tuoksu, myös tulos on "ihana" - uskon sen! Sillä jo usko omaan kauneuteen kaunistaa ihmistä ainakin sen otsikossa mainitun 70% :D 

Purkissa ostettu luonnonkosmetiikka käyttää samoja tuotteita kuin keittiökaunistujatkin, lisättynä erilaisilla öljyillä, kasvimassoilla ja emulsioilla (öljyn ja nesteen seos) ja lisäämällä tuoksuja ja väriaineita.

Voi kylläpä ollaan kauniita -ainakin 70% kauniinpia - nyt voidaan tehdä keittiömestaripäivä Jukan ohjeen mukaan: Possun leikkeet, perunamuusi ja uunijuureksia  ja kuinkas muuten se soossi! 

Puhumme mainosten lupauksista ja todellisuudesta, hinnoista. Kuinka mitataan että olemme 30% tyytyväisempiä kuin ennen ruokailua?

Entä toteutuiko otsikon lupaus? - No tyttöjen kohdalla ei, tuosta ei kauniimmaksi voi tulla, eikä ehkä minunkaan kohdallani noin suurta muutosta, mutta mainokset on mainoksia. 

Koskaan - ei koskaan saa syödä sohvalla, mutta tänään napostelemme juurestikkuja ja kermaviilidippiä katsoessamme piirrettyjä. 

 

Ei tämä niin vakavaa ole. 

 

Aikaisempia blogikirjoituksia voi lukaista täältä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Viikottainen kotona pidettävä Keittiömestaripäivä pulppuaa kotoisia ruokapuheita. Jokainen saa ja voi olla kokki - meillä kotona jopa keittiömestari. Meidän tavallinen nelihenkinen perhe syö kotona, tavallista ruokaa ja puhuu tavallisia asioita ja nauraa paljon. Kotona pidetään ruokahaasteita, teemaviikkoja, kokeiluja ja laskutoimituksia. Me ollaan superlahjakkaita - ainakin omasta mielestä ;) Saa tieto päivityksistämme fb sivulta. Blogin esittely.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram