Ostan nakkipaketin, - ai katos tollasia paksoita - hmm tykkäisköhän tytöt. Iso paketti- tästähän voi puolet pakastaa? Nää on halpoja - tämmönen tarjous. Onkohan meillä kermaa, no rahkaakin... mites leipä?  Esittelytiskillä tarjotaan sellaista levitettä - tosi hyvää. 

En voi väittää että mikään poikkeuksellinen tilanne : lähdet kauppaan ilman kauppalistaa ja niinmuutoin ilman mitään käsitystä mitä ruoaksi tarjotaan. 

Kotona siitä seuraa positiivisesti ajatellen kekseliäitä ruokia - kun ne muut raaka-aineet puuttuu, mutta käytännössä yleensä vain harmittaa ja aiheuttaa ylimääräisiä hävikkitarvikkeita. Viime viikko siis vedettiin randomina niillä raaka-aineilla joita talvilomareissun jälkeen matkanvarren kaupoista mukaan tarttui - tottakai kai sujuu hyvin mutta oppia voi. 

Tällä viikolla seurataan tyttären tekemää listaa. Ja sen tyttäret jo osaavat että harrastusiltoina jotain nopeasti tehtävää ja vaivatonta. Perjantai sujuu useinkin nimityksellä "jääkaappiruokaa" - eli inventaario-pasta-laatikko-kastike tai pata.

Tänään siis nuudeleita! Check! - ja tonnikalaa näyttää kaapin mukaan olevan seurana. 

Hyvää viikkoa. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Viikottainen kotona pidettävä Keittiömestaripäivä pulppuaa kotoisia ruokapuheita. Jokainen saa ja voi olla kokki - meillä kotona jopa keittiömestari. Meidän tavallinen nelihenkinen perhe syö kotona, tavallista ruokaa ja puhuu tavallisia asioita ja nauraa paljon. Kotona pidetään ruokahaasteita, teemaviikkoja, kokeiluja ja laskutoimituksia. Me ollaan superlahjakkaita - ainakin omasta mielestä ;) Saa tieto päivityksistämme fb sivulta. Blogin esittely.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram