Kuiskaan korvaasi fenyylietyyliamiini!  Voisiko sen enää suoremmin sanoa? Tästä tulee hyvä ilta! 

Pitää tehdä suunnitelma. Alkuruuaksi dopamiinia, ja sinkkiä.. Seleeni - muista seleeni! Pääruuaksi  proteiinia vihjailevan asettelun kanssa? Estrogeenia maustan hiukan phytoestrogeenillä. Joku suussasulava histamiinilisäke foolihapolla E-vitamiinissa kypsennettynä? Kofeiinikupillinen, fenyylietyyliamiinia, arginiinia ja kapsaisiinia. Emme tarvitse enempää etanolia. Täydellisen romanttinen ilta! 

Pikkutuhmia jo aamusta: 4-viljanpuuroa appelsiinimehun kanssa - iltapäivällä  banaani. Tottakai onhan se viehättävän muotoinen mutta tarkoitin kyllä että banaani vapauttaa serotoniinia ja sisältää kaliumia mikä taas vahvistaa lihaksia.

Olet mitä syöt ja myös päässäsi liikkuu taukoamatta ruoka jota syöt.  

Tämä saattaa kuulostaa kovin laskelmoivalta mutta tässä asiassa kaikki haluavat onnistua. Seksuallista viehättävyyttä, kestävyyttä ja halua on uutettu jos jonkinlaisista sarvista, juurista ja poppamiehien taioista. Lääketeollisuus on päässyt osille samasta kemiasta. Kaikki löytyy tavallisesta ruuasta.

Toiveiden mies aloittaa päivänsä täsyjyväpuurolla, appelsiinimehulla ja kahvilla. Naisellekin aamun täysjyvän testosteronilisä tekee hyvää. C- vitamiinia nauttivat ihmiset taas ovat hyväntuulisia ja tutkitusti saavat paremmin seksiä. 
Jos et syö terveytesi vuoksi - syö vaikka  ollaksesi seksikäs!

Rapua ja meren herkkuja valkoviinissä,
saaristolaisleipää ja sitruunasulatejuustolevite

Pääruuaksi naudan sisäfilepihvi, gruyere-perunaa, parsaa, juomaksi punaviiniä

Jälkiruuaksi pähkinäinen suklaa-chilikakku

200g voita
200g tummaa suklaata
4 munaa
1 dl sokeria
1,5 dl kookosjauhoa
4 rkl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 dl hasselpähkinöitä
2/3 tuore mieto chilipaprika

Voi ja suklaa sulatetaan vesihauteessa tuorechili puristetaan valkosipulipuristimella joukkoon. Ole kohtuullinen chilin määrässä, suklaa peittää todella hyvin chilin polttavuutta, kuitenkin kapsaisiini vaikuttaa ihan täysillä ja kiihdyttää verenkiertoa ja lisää endorfiinia - sydämentykytyksessäkin liika on liikaa.  Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi. Sekoita suklaa-voi seos tasaiseksi ja anna hiukan jäähtyä, lisää munavaahtoon. 

Kuiva-aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään nopeasti sekoittaen taikinaan. Kaadetaan jauhotettuun irtopohjavuokaan. Paistetaan 175 asteessa 50 min. 

Valkosuklaajäätelö ohje Masterchef - Kiran mukaan.

Valkosuklaa on aiheenmukaisessa mielessä turha mutta annoksen kannalta hyvinkin oleellinen.

Kirsikkahyytelö, karpalo sopii kirpeydellään tähän myös - ehkä mustaviinimarja... kuitenkin koostumuksen tulisi olla tasainen. 

Paahdettua valkosuklaata.

Tee Kiran mukaan. Helppo ja ihana jälkiruokalisäke. 

 

Ruoka on eroottista. Paitsi se rauhassa rakastetun kanssa ruokailuun käytetty aika, myös itse ruoka sisältää eroottisia raaka-aineita. Rakkaus on kemiaa sen lisäksi että asiaan liittyy tahto. Vaikka ruoka ja tahto olisi kohdallaan feromonit saattavat kaataa koko homman. 

Meissä on rutkasti luontaisesti tajua siitä mitä ruokaa kannattaa tarjota. Suklaarasia viedään mielellään rakkaalle, eikä se ole huono ajatus!  Suklaan sisältämä fenyylietyyliamiini toimii jopa paremmin kuin suutelu. Suklaa vaikuttaa aivoihin, aivojen välittäjäaineisiin lähinnä dopamiiniin. Suklaa myös laajentaa verisuonia. Ei ole sattumaa että suklaa on keksitty yhdistää  kivun tuntemuksen kautta toimivaan chiliin - tai sen reaktion aiheuttavaan kapsaisiiniin - kivun tuntemus erittää endorfiinia. Ei ihme jos hyvään oloon voi jäädä koukkuun. Suklaa vaikuttaa enemmän naisiin kuin miehiin.  

Merenelävät toimii ja kunnon pihvi ja jotain vihreää lisäkettä. Pizza juustoineen ja tonnikalalla ja muilla merellisillä ei sekään ole huono! 

Symbolisesti vihjaileva asettelu ja voimakkaat värit houkuttelevat silmää ja ruuan koostumus mielikuvia. En ollenkaan väitä etteikö makaronilaatikolla voisi päästä hyviin tuloksiin mutta ainakin niiden joiden halussa ja kyvyssä on puutteita kannattaa panostaa nimenomaan monipuoliseen ruokaan - monipuolisella ruokavaliolla kehossa on aina niitä kivennäis- ja hivenaineita joilla päästään loppuhuipennukseen asti. 

Afrodisikeita sisältävät ruuat ovat varmaankin kokeillen löydettyjä. Ennenkuin alkaa keitoksia keittää, kannattaa miettiä onko hakemassa romattisempaa pitkäaikaista - vai villiä ja vaihtelunhalusita fyysistä kokemusta.  Uskollisemmilla "lajeilla" on aivoissaan enemmän vapopressiiniä joka kuitenkaan ei pyri huikeampiin suorituksiin vaan rauhalliseen uskolliseen yhdessäoloon ja turvallisuuteen. Alkoholi ja kofeiini vähentävät vapopressiinin muodostumista. 
 

Kohtuus kaikessa - rakkaudessakin.

 

Torstai-teema rakkaudesta ja ruuasta olivat tässä . Seuraavana aiheena minua kiinnostaa mitä ruokaa saisin ihan tästä naapureilta. Siis lähiruokateema olisi tulossa. 
Sen tiedän jo nyt että saatavilla on ajankohtaisesti korvasieniä - siitä nyt ainakin on ruokaa syntymäisillään. 

Rakastan sinua ruualla <3 , Jaan koska rakastan <3, Huolehdin sinusta rakas<3 Ruoka lohduttaa <3, 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Viikottainen kotona pidettävä Keittiömestaripäivä pulppuaa kotoisia ruokapuheita. Jokainen saa ja voi olla kokki - meillä kotona jopa keittiömestari. Meidän tavallinen nelihenkinen perhe syö kotona, tavallista ruokaa ja puhuu tavallisia asioita ja nauraa paljon. Kotona pidetään ruokahaasteita, teemaviikkoja, kokeiluja ja laskutoimituksia. Me ollaan superlahjakkaita - ainakin omasta mielestä ;) Saa tieto päivityksistämme fb sivulta. Blogin esittely.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram