Terveisiä joulupaketoinnin keskeltä. Joulu tuo helposti tullessaan lahjapaniikin. Mitä ostaa kummitytölle, mitä ostaa anopille ja mitä ostaa keräilijälle? Vuosien varrella olen löytänyt helpon ja hyvältä tuntuvan vastauksen: kirja. Kirja on kunnianosoitus lahjan antajalta lahjan saajalle. Toivon, että tutustut tähän ja uskon, että nautit. 

Parhaimmillaan lahjakirja on kaunis, opettavainen tai viihdyttävä. Tämän joulun lahjasuosikkimme on kirja nimeltä Kasvikunta (Nemo). Todella hienosti kuvitettu opus sukeltaa mielenkiintoisesti kasvien maailmaan. Kew Gardensin kasvitieteellisen puutarhan johtajan Kathy Willisin tekstit on kuvittanut Katie Scott. Visuaalisesti kaunis kirja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Monet laittavat kirjoja rohkeasti kiertoon eikä kirjahylly enää automaattisesti kuulu jokaisen kodin sisustukseen. Itselle kirjoista kiinni pitäminen tärkeä asia. Lukeminen on yksi maailman hienoimmista harrastuksia. Siksi annamme myös kirjoja lahjaksi. Hyvät tarinat kulkevat kädestä käteen. Ja hyvät kirjat ansaitsevat tulla löydetyiksi.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Keräilijän talo on kurkistus non-mari-maailmaan, jossa elämä pyörii kauniiden yksityiskohtien ympärillä. Kodissamme pääosaa näyttelevät uudet löydöt, vanhat, erikoisetkin esineet ja aarteiden värittämä arki. Tämä on blogi elämäntavasta, säilytystilanpuutteesta, kirpputoreista ja huutokaupoista, hyvästä ruoasta ja tasapainoilusta luopumisen, fiilistelyn ja hamstraamisen välillä. Tervetuloa mukaan! 

 

Kirjoittaja: Elina Backman on markkinointiviestinnän asiantuntija ja keräilijän vaimo. 

Keräily: Oliver Backman on kokki, muotoilija ja vanhan tavaran entusiasti.

Oliverin kirja ”Ullakon aarteet” (Otava) ilmestyi lokakuussa 2017. Se on opas vanhojen tavaroiden tunnistamiseen.

 

Tavoitat meidät tästä

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

Kategoriat

Instagram