Joulun äänimaisema on tallentunut mieleeni jo lapsuudessa. Puheensorinaa, taustalla soivat joululaulut ja tärkein: kevyt, hentoinen ja jatkuva bing bling bling bling. Ääni tulee enkelikellosta, jonka kynttilät ovat kuumentaneet lähes lentoon.

Tänä jouluna keräilijä kaivoi vintistä esiin kauniin kellon. Puinen ja yksityiskohtaisesti taiteiltu kokonaisuus on alunperin saksalaista perua. Kuvassa näkyvä pöly on kuitenkin ihan suomalaista ja suoraan meidän vintistä.

Enkelikuorolla on tomera meininki. Muutama enkeli puuttuukin, mutta se ei menoa haittaa. Emme uskalla polttaa tässä enää kynttilöitä, sillä puiset siivet ovat jo käytössä hieman tummentuneet.

 Ihastelemme enkelikelloa ilman ääntä ja tulta. 

Valoisaa, rauhallista ja rentouttavaa joulua <3

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Keräilijän talo on kurkistus non-mari-maailmaan, jossa elämä pyörii kauniiden yksityiskohtien ympärillä. Kodissamme pääosaa näyttelevät uudet löydöt, vanhat, erikoisetkin esineet ja aarteiden värittämä arki. Tämä on blogi elämäntavasta, säilytystilanpuutteesta, kirpputoreista ja huutokaupoista, hyvästä ruoasta ja tasapainoilusta luopumisen, fiilistelyn ja hamstraamisen välillä. Tervetuloa mukaan! 

 

Kirjoittaja: Elina Backman on markkinointiviestinnän asiantuntija ja keräilijän vaimo. 

Keräily: Oliver Backman on kokki, muotoilija ja vanhan tavaran entusiasti.

Oliverin kirja ”Ullakon aarteet” (Otava) ilmestyi lokakuussa 2017. Se on opas vanhojen tavaroiden tunnistamiseen.

 

Tavoitat meidät tästä

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

Kategoriat

Instagram