Viikonlopun kirpputorikierros lisäsi jälleen kotimme kokonaistavaramäärää. Tällä kertaa mukaan lähti hieman yllättäen nuken astiasto. En ole aivan varma kenelle hankinta oikeastaan tehtiin. Minulla on epäilys, että ostin koko kuuden euron setin itselleni enkä lapselle. 

Lasten kahvikutsut ilman lasta
Lasten kahvikutsut ilman lasta

Heti kotona purin astiat sanomalehtikääreistä ja asettelin ne esille lastenhuoneeseen. Leivostarjottimena toimi kirpputorilta jo aiemmin hankittu ruusutarjotin. Järjestellessäni kuppeja ja leivoksia tyytyväisenä paikoilleen aavistus alkoi vahvistua entisestään. 

Totuus: hankin nämä ihanat astiat lapsen varjolla itselleni.

Tunnustus: Olen itseasiassa kerännyt kaikilta salaa ruusukuvioisia kahvikuppeja ja muita kahvipöytätuotteita, koska haaveilen joku päivä perustavani Ravintolapäivänä Ruusu-kahvilan. Hankin ruusuaiheisia tuotteita kirpputoreilta ja olen jemmannut niitä pienissä erissä kaappeihin ja sängynaluslaatikoihin. Mutta nämä ovat nukkekokoa. Näistä ei voi edes juoda oikeasti kahvia. 

Pohjassa ei ole muuta leimaa kuin Japan. Aivan uusia nämä eivät kuitenkaan ole.
Pohjassa ei ole muuta leimaa kuin Japan. Aivan uusia nämä eivät kuitenkaan ole.

 

Erityishuomio vielä noihin rakkaudella virkattuihin leivoksiin. Tytär sai niitä jouluna suloisen itsetehdyn korillisen. Kiitos Mumma!
Erityishuomio vielä noihin rakkaudella virkattuihin leivoksiin. Tytär sai niitä jouluna suloisen itsetehdyn korillisen. Kiitos Mumma!

Voi olla, että pienen leikkihetken jälkeen käärin nämä takaisin sanomalehteen ja sujautan vaatekaapin perälle odottamaan Ruusu-kahvilan avautumista. Ehkä kahvilaan voi tehdä erikseen lasten pöydän.

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Keräilijän talo on kurkistus non-mari-maailmaan, jossa elämä pyörii kauniiden yksityiskohtien ympärillä. Kodissamme pääosaa näyttelevät uudet löydöt, vanhat, erikoisetkin esineet ja aarteiden värittämä arki. Tämä on blogi elämäntavasta, säilytystilanpuutteesta, kirpputoreista ja huutokaupoista, hyvästä ruoasta ja tasapainoilusta luopumisen, fiilistelyn ja hamstraamisen välillä. Tervetuloa mukaan! 

 

Kirjoittaja: Elina Backman on markkinointiviestinnän asiantuntija ja keräilijän vaimo. 

Keräily: Oliver Backman on kokki, muotoilija ja vanhan tavaran entusiasti.

Oliverin kirja ”Ullakon aarteet” (Otava) ilmestyi lokakuussa 2017. Se on opas vanhojen tavaroiden tunnistamiseen.

 

Tavoitat meidät tästä

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

Kategoriat

Instagram