Uusi Kosmos-kustantamo otti yhteyttä ja kysyi, haluaisinko tarjota perjantaina ilmestyvän Syliin-kirjan ensimmäisen luvun Kirjasiepon lukijoille. No totta kai haluan! 

Ensimmäisen luvun ennakkojakelu sopii Kirjasieppoon erityisen hyvin sen takia, että harvoin luen kirjoista takakannen. Vilkaisen vähän lajityyppiä, mutta sitten avaan kirjan alusta. Luen ensimmäisen sivun, ja jos mieleni tekee jatkaa, lisään kirjan luettavien pinoon. Ellei tee, luiskaan päätyy. Siksi jokaisessa postauksessa on pätkä kirjan alusta.

(Syliin läpäisi helposti alkuseulan ja päätyi lukulistalle.)

Ennakkojakelu sopii Kirjasieppoon siksikin, että Syliin on kirjabloggaajan kirjoittama. Ina Westmanin Inahdus-kirjablogi oli ihan paras (se ikävä kyllä sulki ovensa pari vuotta sitten), mutta koska Ina on työskennellyt kirja-alalla, olen työni puolesta olen saanut ilon tavata häntä silloin tällöin. Ja nyt hän on siis kirjoittanut esikositeoksensa. Syliin kertoo äidiksi tulemisesta silloin, kun se ei ole ihan helppoa. (Inasta on muuten juttu Vauva-lehdessä, kannattaa lukea.)

Lataa siis tämän postauksen lopusta itsellesi kirjan ensimmäinen luku ja maistele sitä. Miltä tuntuu?

Kerro kommentikentässä yhdellä sanalla, miltä Syliin-aloitus tuntuu. Arvon kaikkien 6. toukokuuta mennessä osallistuneiden kesken kolme Syliin-romaania. Muista siis jättää sähköpostiosoitteesi (se ei tule näkyviin saitilla). Tai jos olet jo rekisteröitynyt saitille, kirjaudu ensin sisään ja osallistu vasta sitten arvontaan. 

Lue Syliin-kirjan ensimmäinen luku tästä:

PDF iconina_wessmanin_syliin-kirjan_ensimmainen_luku.pdf

Kommentit (54)

Mrjo

Ajankohtaista muilla, miulle tuo muistot mieleen. En osaa edes kuvitella, miten jatkuisi. Ihana tunne, kun ei tiedä, mitä odottaa.

Tilhis

Koskettava <3
(Tärkeä lukea näin hoitohenkilökunnan puolellakin, lisää ymmärrystä koska muutoin tuohon kokemusmaailman pääsee kiinni vain saman kokenut.)

marjut

Koskettava alku, voin vaan kuvitella, miltä hänestä on tuntunut. Nyyh. Tahdon lukea koko kirjan ja toivon, että siinä kävi hyvin.

Ennam

Osasto 42! Miten tuttuja tuntoja, hienosti kirjoitettuna. Olin yksi niistä valtavista, kaksosten kantajista

Vierailija

Elettyä.

Itku pääsi. Tässä oli pala minun elämääni viime vuodelta. Miten voikin osata pukea ne tunteet sanoiksi... Tämä on pakko saada! Kiitos! <3

Twinmom

Kuin olisi itse kirjoittanut. Tuttu osasto, tutut tuntemukset ja tunnelmat. Tämä on luettava. Kiitos 42:sen henkilökunnalle. <3 T: Yksi ensin pienen ja myöhemmin valtavan mahan omaava nykyinen tuplamamma. <3

MK

Koskettava! Olen ollut vastaavassa tilanteessa.. Kyynel tuli silmään lukiessa. Ehdottomasti haluan tarinan lukea loppuun..

Vierailija

Elämäntuntuinen, henkilökohtainen. Omat kaksoset pysyivät kyydissä täysiaikaisiksi, mutta sairaala tuli matkalla tutuksi.

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013

Kiitos, kaikki osallistuneet! Arvonnassa kirjan voittivat Elise H, PNG ja yksi Vierailijoista. Meilasin juuri voittajille tiedon voitosta.

Seuraa 

KK:n toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki uskoo, että jokaiselle kirjalle on lukija. Tässä blogissa hän yrittää yhdistää kirjat ja ihmiset.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014