Jos rakastat kirjoittamista, mutta et ole vielä löytänyt lukijoita, hetkesi on koittanut! Pöytälaatikko on fiktion harrastajille tarkoitettu KK-blogi.

Kodin Kuvalehden Pöytälaatikko-blogi yhdistää fiktion kirjoittajat ja lukijat. Toimitus valitsee kirjoittajan, joka saa KK:n nettisivujen yleisön itselleen. Pöytälaatikko-kirjoittaja esitellään lehdessä, ja hän saa henkilökohtaista palautetta teksteistään sekä tilaisuuden julkaista niitä osoitteessa kodinkuvalehti.fi/poytalaatikko. Yksi kirjoittaja pitää Pöytälaatikkoa hallussaan kolme kuukautta.

Sovit Pöytälaatikko-kirjoittajaksi, ellet ole vielä julkaissut tekstejäsi missään kirjassa tia kokoelmassa, mutta olet jo kirjoittanut jonkin verran.

Emme maksa teksteistä palkkiota. Tekstit säilyvät verkossa senkin jälkeen, kun kirjoittajan Pöytälaatikko-kausi päättyy. 

Hae Pöytälaatikko-kirjoittajaksi sähköpostitse tästä.  Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinut pitäisi valita Pöytälaatikkoon. Miksi kirjoitat? Mistä kirjoitat? Liitä mukaan vähintään kolme näytettä teksteistäsi.

Kommentit (2)

Ilmaista työvoimaa

Jos mentäisi alan yleisten käytäntöjen mukaan, kirjoittajalle kuuluisi 50-100 euron palkkio kirjoitusta kohti.

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013

Kiitos palautteesta, Ilmaista työvoimaa. En tiedä minkä alan yleisiin käytäntöihin viittaat, mutta ainakin meillä ja käsittääkseni lähes kaikkialla muuallakin bloggaajille maksetaan kävijämäärän mukaan, eivätkä aloittavien blogien lukijamäärät koskaan yllä lähellekään tuollaisia korvauksia. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta Pöytälaatikko on harrastajille mahdollisuus saada tekstejään julki ja löytää yleisö. Tarjoamme välineen ja julkisuutta, valitettavasti emme rahaa.

Seuraa 

KK:n toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki uskoo, että jokaiselle kirjalle on lukija. Tässä blogissa hän yrittää yhdistää kirjat ja ihmiset.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014