Sarah Waters: Parempaa väkeä. Tammi 2015. Englanninkielinen alkuteos The Paying Guests. Suomentanut Helene Bützow. 595 sivua.

Huh. Juhannusta edeltävät viikot ovat kuluneet saitin uudistamisessa. Huomaatte varmaan, että kodinkuvalehti.fi on aika lailla erinäköinen kuin viikko sitten tähän aikaan. (Toivottavasti tykkäätte!) Taustalla on merkittävä teknologiauudistus, joka ulospäin toivottavasti näkyy selkeytenä ja helppokäyttöisyytenä. Saitin alustan vaihto työllisti minua ja työkavereita aika rajusti: kun oli 12 tuntia tuijottanut ruutua, ei hirveästi tehnyt mieli enää blogata. Pahoittelut siis radiohiljaisuudesta.

Ylipitkien työpäivien jälkeen kyllä luin enemmän kuin mielelläni. Hidas ja kooditon slow media eli kirja tuntui juuri siltä, mitä töiden jälkeen piti nauttia.

Nyt juhannuksena olen lähinnä nukkunut ja nauttinut puolisoni ja ybermukavien naapurien seurasta. Niinpä tyydyn nyt toteamaan, että aiemmin hehkuttamani Sarah Watersin The Paying Guests näyttää ilmestyneen suomennoksena. Sen nimi on Parempaa väkeä. Jei!

Palaan lukemieni (kevyehköjen) kirjojen ruotimiseen lähipäivinä. Nyt palaan takapihalle ja kumoan vielä yhden lasillisen kuohuviiniä naapurien seurassa. Aurinkoista sunnuntai-iltaa!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

KK:n toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki uskoo, että jokaiselle kirjalle on lukija. Tässä blogissa hän yrittää yhdistää kirjat ja ihmiset.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014