Olen Kaspar Strömmanin blogin fani.  Nyt vuoden graafikko 2013 on tehnyt meidän fanien iloksi sarjakuva-albumin, jossa ei ole mitään yhteistä blogin kanssa. Paitsi nyrjähtänyt ajatusmaailma. Ja tekijä.

Tallipiällikkö kertoo Hansista ja tämän autotallista löytyvästä pikku-ukosta. Samaan aikaan Hansin vaimo Birgitta löytää pariskunnan olohuoneesta norsun. Tarinassa ei ole järjen hiventä, ja se on juuri niin kuin olla pitää. Nauratti.

Erityisesti minua miellytti se, että vuoden graafikko 2013 ei ole selvästikään käyttänyt albumin piirtämiseen liikaa aikaa. Hänellähän kuitenkin on perheessään myös vuoden vauva.

Suositus: Hänelle, jonka melestä Jukka Tilsan tuotanto on ihan liian vähäistä ja On meny zoppa gorfaan klassikko.

Alku:

Kasper Strömman: Tallipiällikkö. WSOY 2016. 86 sivua.

Kommentit (2)

Vierailija

Taas osui ja upposi tämäkin postauksesi. Lainasin Tallipiällikön kirjastosta ja luettuani ostin vielä lahjaksi kummityttärelleni. Heti paketin avattuaan nuori nainen siirtyi sohvannurkkaan hihittelemään - kummitädin sydäntä lämmitti!

Seuraa 

KK:n toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki uskoo, että jokaiselle kirjalle on lukija. Tässä blogissa hän yrittää yhdistää kirjat ja ihmiset.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014