Helsingin kirjamessut käynnistyvät tänään, mutta minä ehdin sinne vasta huomenna. Silloinhan on vuorossa Kirjasiepon lukupiiri, jonka aiheena on Pyrstötähti ja jonka vieraaksi tulee Jari Tervo itse. En malta odottaa! Vähän myös jännittää. Veikkaan että me lukupiiriläiset nukumme varmasti huonosti ensi yönä.

Yleisössä on kuitenkin paitsi rennompaa myös vielä tyhjiä paikkoja. Tule mukaan! Voit ilmoittautua yleisöön täällä tai vain marssia saliin 201 kello 16. Toivottavasti tavataan!

PS. Tämän postauksen kuvituksena on näpsäisy uudesta Imagesta. Olen siinä itseäni paremmassa seurassa puhumassa sekavia kirjatrendeistä. Me kirjasieppolaiset tietysti tiedämme, etten ole mikään kriitikko, mutta kerrankos  sitä otsikoissa vedetään mutkia suoriksi. Voin muuten vakuuttaa, ettemme Antti Majanderin kanssa tienneet toistemme vastauksista mitään.

Kommentit (0)

Seuraa 

KK:n toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki uskoo, että jokaiselle kirjalle on lukija. Tässä blogissa hän yrittää yhdistää kirjat ja ihmiset.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014