Hyviä uutisia! Sain kutsun Helsingin kirjamessuille vetämään lukupiiriä Jari Tervon keväällä ilmestyneestä Pyrstötähdestä, ja lukupiirin vieraaksi tulee kirjailija itse. Olen innoissani. Haluaisin tietysti kutsua kaikki Kirjasiepon lukijat, mutta varsinaiseen lukupiiriin mahtuu lisäkseni vain neljä ihmistä. He saavat kustantajalta kirjan lahjaksi - ja tietysti ilmaisen pääsyn messuille.

Jos haluat olla mukana, ilmoittaudu kertomalla viimeistään sunnuntaina 4. lokakuuta kommenttikentässä, mitä haluat Tervolta kysyä. Valitsen neljä mielenkiintoisimman kysymyksen esittänyttä vastaajaa vieraakseni. Muista jättää sähköpostiosoitteesi. Se ei tule julki, mutta muuten en saa sinuun yhteyttä.

Jos ujostuttaa, voit myös lähestyä meilitse tästä.

Pyrstötähti-lukupiiri pidetään perjantaina 23. lokakuuta kello 16 Helsingin messukeskuksen salissa 201. Sinne mahtuu sata ihmistä, joten yleisöön on helpompi päästä kuin lukupiiriin. Tästä pääset ilmoittautumaan yleisöksi.

Toivottavasti tavataan lukupiirissä!

Kommentit (3)

-mökö

Layla. Se on hieno kirja. Se on myös aika erilainen kuin muut kirjasi. Olisi hirmuisen kiinnostava tietää miten pääsit tytön ajatuksiin ja tunteisiin kiinni niin perinpohjaisesti. Kaikella rakkaudella - Laylasta ja kirjailijahahmo Tervosta ei löydy ihan kamalasti yhteistä. Avaa meille vähän tätä salaisuutta.

Veronica Laitinen

Mistä ammennat kaikki tarinat? Onko innostavana lähteenä esim luonto vai vaimo?

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013

Kiitos, molemmat täällä ilmoittautuneet ja ne, joilta sain meiliä. Tavataan kirjamessuilla!

Yleisöön mahtuu vielä mukaan!

Seuraa 

KK:n toimituspäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki uskoo, että jokaiselle kirjalle on lukija. Tässä blogissa hän yrittää yhdistää kirjat ja ihmiset.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014