Jos tulisit kotiini lauantai-iltana, veisin sinut veneretkelle. Soutelisin hiljaa järvellä ja samalla kalastaisimme ahvenheinikoissa nauttien luonnon rauhasta. Takaisin tultua perkkaisin ahvenet ja paistaisin ne makoisiksi. Sitten lämmittäisin saunan ja jäsenet raukenisivat koivuvastalla huiskiessa. Saunan  jälkeen kuppi teetä ja kotonaleivottuja karjalanpiirakoita. 

Pitkäaikainen haaveeni on saada paperille kaikki se mikä mielessä pyörii. Siellä on runoa, romaania, novellia ja päiväkirjoja. Kirjeet ja kortit ovat olleet hyvänä korvikkeena, mutta tämän blogin kautta on tarve ilmaisuun kasvanut. Villi idea olisi jos löytyisi joku toinen jonka kanssa kirjoittaa tarinaa vuorotellen. 

Ulkoiluvaatteeni pääsevät ulkoilemaan lähes joka päivä, mutta varsinkin viikonloppuisin. Ja sitä juhlapäivää, kun pääsen pitemmällä patikkaretkellä outoon maastoon niin kuin tulevana perjantaina. Olisipa niitä vaatteita mahtava ulkoiluttaa Santiago de Compostelassa! 

Tarjoan vieraille sekä suolaista että makeaa kahvin ja teen kera riippuen mitä aineksia kaapeista löytyy. Jos ei muuta niin kaurajauhoista lättyjä itsekeitetyn mustikkahillon kanssa!

Käsitöiden tekemisestä ajattelen, että se ei ole minun heiniä. Ei liiku minkäännäköinen puikko kädessä ja ompelukonekkin on jo kolmas menossa, kun olen liian kovalla vauhdilla kaasuttanut. Mielummin käytän ja kynää ja paperia. Olen tosin joskus kutonut mattoja ja se olikin aika hauskaa.

Eläimet ovat minusta mukavia. Kissa, koirat ja kanat kuuluvat lähiympäristöön. Aavikkorotta ja kesyt rotat ovat kuuluneet vaan eivät ole kovin ihailtuja. Ravihevonen on omistettu ennen vaan sitä pelättiin. Kävin kolme vuotta ratsastuskoulua ja tasan kerran ratsastin. Eli korkeintaan turpaa voin silittää. Perhoset ja sudenkorennot ovat hienoja. Kaikki muut höttöset, jotka päälle pyrkivät ovat poishosuttavia.

Salainen paheeni on - ei taida niin salaista pahetta ollakkaan ettei joku tiedä?

Kun haluan hemmotella itseäni, lähden metsään, jos vuodenaika sopii niin kerään marjoja ja sieniä. Siellä metsässä saan tyhjentää päästä kaikki turhat ja painavat ajatukset, väsyttää itseni niin että kahvi ja pulla maistuukin mainiolle kotiin tullessa.

Heitän haasteen Pulina Elli -bloggarille. Täydennä sinä vuorostasi nämä lauseet.

Kommentit (4)

Neo60
Liittynyt14.2.2016

Eikö olisikin jännä ainakin kokeilla. Keplerin dekkarit ovat kirjottaneet aviopuolisot ja jännitystä riittää. Ajattele kun saisi vuoron perään ohjata tarinaa.

Hyvä ajatus kurssilaisten pareista!

Pulina Elli
Liittynyt7.3.2016

Kiitos haasteesta. Tässä ajatuksiani:

Jos tulisit kotiini lauantai-iltana yllätysvierailulle, löytäisit minut ja mieheni sohvalta istumasta, syömästä salaattia ja katsomasta telkkaria.

Pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun sain viime vuonna julkaistua dekkarin. Mutta sellainen minä olen, että heti tuppaa tulemaan uutta kummaa – kuten blogin pitäminen.

Ulkoiluvaatteeni pääsevät ulkoilemaan ainakin neljä kertaa viikossa. Rantaraittia tulee talsittua punaisessa takissa ja asics –lenkkareissa, vaikka juoksemaan en enää pysty.

Tarjoan vieraille mieluiten voileipäkakkua ja mustikkabritaa. Rakastan juhlien järjestämistä ja kahvikekkereille leipomista.

Käsitöiden tekemisestä ajattelen samalla tavalla kuin ”Kirjota postikorttiin” –blogin Seija: ainoastaan mattoja olen kutonut. Muuten ne eivät ole minun juttuni. Olen ihan tumpelo.

Eläimet ovat minusta ihan jees kunhan eivät tule liian lähelle. Olen allerginen kissalle, koiralle ja varmaan hevosellekin. Kun tyttäreni ratsasti, sain oireita jo piipahtaessani talleilla.

Salainen paheeni on salaisuus jopa itselleni. Kyllä minä varmaan jotain outoa teen muilta salaa, mutta yleensä kerron kaiken liiankin avoimesti.

Kun haluan hemmotella itseäni, ostan kirjan ja luen koko päivän.

Jatkan haasteen heittämistä ja heitän haasteen Keittiömestaripäivän –bloggaaja Minnalle ja Allinakalliolla -kirjoittajalle. Täydentäkää te vuorostanne lauseet, jotka on boldattu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Terveisiä ja tuulahduksia maailman turuilta niin korttien kuin ajatuksienkin myötä. Syväluotaamista ja arkipäivää vauhdista riippuen. /Hälsningar från jordens alla hörn - ja nästan - med både kort och tankar. Djuplodande och vardagligt beroende på farten.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram