Ihanaa Naistenpäivää kaikille! Kylläpä tuli kerralla kylmän väreitä kun kaksi kymmenestä tämän viikon korteista (ja vasta tiistai) tuli Siperiasta. Norilsk oli outo kaupunki minulle ainakin ja kuvista päätellen on siellä hyytävän kylmä! Ei tunnu kamalan pahalta tuo sulamassa oleva lumimäärä täällä.  Pää-kuvan kortti on vuorostaan Ukrainasta ja aivan hellyttävä. Korteissa ei tällä kertaa kukaan puhunut puuhaaveista, mutta uusia musiikki- ja runotuttavuuksia löytyi. Onko kukaan lukenut Joseph Brodskya? Tai Arthur Rimbaudia? Seuraava Brodskyn ajatelma tarttui heti eli osaisipa tuon mukaan elää täällä? Ja pisteeksi iin päälle Fleetwoodin Macin Go your own way. Olinkin jo unohtanut koko kappaleen, mutta hyvä kun Alankomaista sitä ehdotettiin lempimusiikiksi. Zemfira-Blues ei ollenkaan hassumpaa ja lopuksi Benedetton Marcellon kaunista musiikkia niin unet ovat lempeät tänä yönä.

How delightful to find a
friend in everyone!

Skön kvinnodag till alla! Jag fick ståpäls med en gång när två av veckans (och det är bara tisdag) kort kom från Sibirien. Norilsk var en okänd stad för mig i alla fall och av korten att bedöma så är det hiskeligt kallt där! Då känns inte den tinande snömängden så hemskt här. Kortet på bilden kommer från Ukraina och är riktig hjärtsmältare. På ingen av korten nämns det något om träddrömmar men det blev nya musik- och poesibekantskap istället. Är det någon som har läst Joseph Brodsky? Eller Arthur Rimbaud? Ovan en av Brodskys tankar som fastnade med en gång, tänk om man kunde leva enligt den? Och som pricken över i:et Fleetwood Macs Go your own way. Den hade jag lyckats glömma så det var ett bra förslag från Nederländerna. Zemfira-Blues var inte så dumt och som avslutning Benedetton Marcellos vackra musik så blir drömmarna lugna i natt.

 

Kommentit (2)

Neo60
Liittynyt14.2.2016

Kiva kun tykkäät, minusta on sääli kun nuo kortit ja tarinat vaan päättyvät tuonne kansioihin ja kuitenkin melkein kaikissa on jotakin kerrottavaa. Suomen kieli on vähän ruostunutta taas täällä päässä, mutta siinä se vetreytyy puolin ja toisin meillä:).

Hyvää viikonloppua !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Terveisiä ja tuulahduksia maailman turuilta niin korttien kuin ajatuksienkin myötä. Syväluotaamista ja arkipäivää vauhdista riippuen. /Hälsningar från jordens alla hörn - ja nästan - med både kort och tankar. Djuplodande och vardagligt beroende på farten.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram