Hyvää Ystävänpäivää!

Virallinen päivä meni jo, mutta tänään on monta hyvää syytä toivottaa teille kaikille Kodin Kuvalehden blogien ystäville kaikkea hyvää ja kaunista <3 Oli ilo päästä yhteisöönne!

Rakastan kaikkea käsillä tekemistä: askartelua, leipomista, käsitöitä, ristipistoja ja betonivaluja. En kumarra mitään tiettyä tekemisen tapaa tai tavoitetta; tärkeintä on, että nautin itse tekemisestä ja työni tuloksista :) Käsitöiden ohella toinen intohimoni on maailmanparantaminen, kaikenlainen vasta-ajattelu ja kyseenalaistaminen. Kiitos kehittävän työntutkimuksen opintojen, haluan palastella kaiken osiin ja kysyä "miksi" sen sijaan, että ottaisin vastaukset annettuina. Tässä blogissa haluan kuitenkin keskittyä käsitöihin :)

Tällä kertaa jaan teille töissä käyttämäni ystävänpäiväkorttimallin, jonka nappasin yksinkertaisesti korttimalleja googlettamalla. Malli on varsin yksinkertainen: kartongista leikataan perhonen, jonka keskelle leikattuihin väkäsiin pujotetaan tikkari. Astetta enemmän perhosvaikutelmaa saa, kun liimaa tikkariin tuntosarvet ja tekosilmät. Ötökkävaikutelmaa saa vahvistettua valitsemalla suuremmat silmät.

Kommentit (0)