Uraäidin Ruuhkavuodet -blogin kautta löysin Listamania-blogihaasteen, joka on alunperin lähtöisin Kivempi Blogista. Aiheena on listata asioita, jotka kuuluvat juuri minun syksyyni. Kerron nyt, mistä tämän vuoden syksyni koostuu – jokainen syksy kun on erilainen.

1. Lehdentekoa vapaaehtoistyönä

Olen tehnyt juttuja erääseen perheaiheiseen järjestölehteen vapaaehtoispohjalta jo melkein neljän vuoden ajan. Se on minulle tapa ylläpitää sujuvaa kirjoitustaitoa bloggaamisen ohella. Lehtityöryhmän kokouksissa tapaa myös kivoja ihmisiä. Ja varsinkin haastattelureissuilla.

2. Vapaaehtoistyön koulutus

Osallistun tänä syksynä myös erään toisen järjestön vapaaehtoisten koulutukseen. Koulutus toteutetaan nettikoulutuksena. Ennen kaikkea odotan mielenkiinnolla siihen liittyvää vapaaehtoisten livetapaamista.

3. Syysretki kansallispuistoon

Ennen ilmojen kylmenemistä on päästävä syysretkelle kansallispuistoon. Tällä kertaa olen valinnut kohteeksi Sipoonkorven uuden kansallispuiston. 

4. Tavaroiden kierrätystä ja kirpputorilla myyntiä

Tulevaa muuttoa ajatellen on paras hankkiutua eroon kellariin juurtuneista vauvantarvikkeista ja pieniksi jääneistä lastenvaatteista. Samalla on vältettävä turhien uusien asioiden ostamista tilalle.

5. Auringonkukat!

Syksy ilman auringonkukkia ei ole syksy. Parasta on kerätä ne itse pellolta.

PS. Jos pidät blogistani, voit seurata sitä nyt myös Facebookissa, Blogipolku- ja Blogit.fi -palveluissa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen 34-vuotias yhteiskuntatieteilijä, luonto- ja kirjallisuusihminen, myös koiraihminen ilman omaa koiraa. Olen palaamassa perheeni kanssa asumaan lapsuuden kotipaikkakunnalle – samaan taloon, jossa olen kasvanut. Nyt mukana on mies ja neljävuotias kaksikko.

Kirjoitan kahden kulttuurin perheen elämästä, lapsista, yhteiskunnasta, luonnosta, puutarhasta, kirjoista, arjesta ja hyvään elämään pyrkimisestä. 

Email: kotiinpaluu.blogi@gmail.com

Tykkää Facebookissa