Pari hiljaista blogipäivää johtuvat flunssasta ja siihen liittyvästä väsymyksestä. Nukkumaan on tullut mentyä heti, kun lapset on saatu vuoteeseen. On ollut myös kaikenlaista tekemistä.

Yhtenä iltana kenkäkauppakierros vei vapaa-aikaani peräti neljä tuntia. Kiersin siis koko illan työpäivän jälkeen etsimässä pojalleni koon 28 varrellisia syyskenkiä yhteensä kahdessa kaupungissa ja neljässä eri ostoskeskuksessa. Olin surffanut nettikaupatkin läpi, mutta juuri tämä koko puuttui. Itsepalvelukirpputorit ja nettikirpparit olin tietenkin tarkistanut ensimmäisenä, mutta sieltäkään ei tärpännyt. 

Löytyiväthän ne sopivat kengät sitten lopulta, ja tietenkin lähimmästä kauppakeskuksesta. Oli kyllä mielenkiintoista kierrellä eri kauppakeskuksia, varsinkin sitä isoa ja vielä tuntematonta, joka on lähimpänä tulevaa kotiamme. Siellä tulee varmasti jatkossa käytyä enemmän. 

Päiväkodista kotiin saapuu kiukkuisia, mutta ihania lapsia. Varsinkin tytöllä on taas uhmakas vaihe. "Äiti, ota kenkäni jalasta. Minä en ota." Kun taas poika suuttuu, jos yrittääkin auttaa missään, minkä hän haluaa tehdä itse. Eli kaikessa.

Onneksi kotimatkalla päiväkodista on aikaa jäädä joskus ihailemaan syksyn värittämää luontoa. Se tuo hetkeksi hyvän mielen kaikille.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen 34-vuotias yhteiskuntatieteilijä, luonto- ja kirjallisuusihminen, myös koiraihminen ilman omaa koiraa. Olen palaamassa perheeni kanssa asumaan lapsuuden kotipaikkakunnalle – samaan taloon, jossa olen kasvanut. Nyt mukana on mies ja neljävuotias kaksikko.

Kirjoitan kahden kulttuurin perheen elämästä, lapsista, yhteiskunnasta, luonnosta, puutarhasta, kirjoista, arjesta ja hyvään elämään pyrkimisestä. 

Email: kotiinpaluu.blogi@gmail.com

Tykkää Facebookissa