Kirjoitukset avainsanalla verso

Puutarhasta ei satoa heru vielä kuukausiin, joten ota ikkunalauta hyötykäyttöön. Annan videolla vinkkejä versoina syötäviin kasveihin, joiden idättämiseen käyvät samat ohjeet kuin tässä videossa idätettäville vihanneskrassin siemenille.

Testaan myös annosvuokien käyttöä idätykseen ja kokeilen, miten vanhat siemenet ylipäänsä itävät. Täytyykö siemeniä pitää ensin pimeässä ja meneekö kaikki niinkuin sillä kuuluisalla ruotsinkielisellä saarella?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katselen ikkunastani valkoista puutarhaani, missä nököttää viluisen oloinen puutarhatonttu. Sataa räntää, mutta puutarhaintoilijan mielessä vihertää jo.

Videopostauksieni ensimmäisissä osissa keskityn kevätvalmisteluihin ja otan varaslähtöjä kasvattamalla syötävää ikkunalaudalla. Ja me jotka kasvatamme taimemme siemenestä, aloitamme hommamme jo helmikuussa.

Toivon videoitteni antavan aloittelijoille vinkkejä puutarhanhoitoon ja kaltaisilleni jo hurahtaneille vertaistukea viljelyyn. Vehkaa en toisesta erota, mutta syötäviä kasveja olen viljellyt puutarhassani ja hyötykasvipalstalla jo 12 vuoden ajan. Kohti kevättä!

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.