Kirjoitukset avainsanalla Hyötypuutarha

Nyt on aika kylvää kurpitsat ja kurkut! Avomaankurkuista ei tule karvaita, kun valitset oikean lajin. 

Ja jos olet etsinyt oikein hyvän makuista kurpitsaa, voit lopettaa etsimisen nyt. Katso video ja löydät sen oikean!

Videolla kerron, miten syvälle eri kasvien siemenet kannattaa kylvää. Bonuksena paljastan, miten saat taimen kasvamaan nopeasti vahvaksi.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä postauksessa kerron, mitkä ovat kaalimaani kaunokit tänä kesänä. Ennustan myös, mikä kaali syrjäyttää lehtikaalin ja on siis kaalimaan uusi musta.

Messujaksossa esittelin myös uuden suosikkini, brokalin eli versovan parsakaalin.

Kommentit (0)

Hyötykasviyhdistyksen puotia pitävä Mervi Pusztai kertoo tämän viikon videolla, mikä kasvi porskuttaa yhä viljelijöiden suosikkina. Hän esittelee kasvin kolme kaunista variaatioita.

Mervi kertoo myös, onko rakastamani siikli saanut varteenotettavan kilpailijan. Täytyy ehkä kokeilla.

Ne katsojat, jotka eivät itse pääse Töölössä sijaitsevaan puotiin, tykkäävät tiedosta, että Hyötykasviyhdistys myy siemeniä ja perunoita myös netissä.

Kommentit (0)

Kaupasta ostettu minttu tuottaa uutta satoa pitkään muutaman kikan avulla. Videolla näytän mintun avulla, miten jatkat yrttien kasvua.

Minttu on yksi kiitollisimmista kasvajista, mutta muistakin yrteistä saa irti enemmän pikku kikoilla.

Aloita varustautuminen kesän tabbouleh- ja mojito-kauteen nyt!

Kommentit (8)

Huono puutarhuri
1/8 | 

En onnistu katsomaan videota, onko sitä jossain muualla (Youtube?) tai voitko kirjoittaa lyhyesti vinkit myös luettavaksi? :)

Vierailija

Hei!

Ikävää ettei video lähtenyt pyörimään. Oletko kokeillut uudestaan ettei vika ollut vain hetkellinen huono yhteys? Valitettavasti Kuokka ja kurpitsa -videot eivät ole Youtubessa, vaan ainoastaan täällä Kodin Kuvalehden saitilla.

Terveisin

Ninna

Vierailija
2/8 | 

Jos olisi ajateltu lukijaa, video olisi pitänyt olla huomattavasti lyhyempi. VIelä parempaa lukijan palvelua olisi se, että videon sisältö olisi kirjoitettu auki. 

Vierailija

Kiitos kommentistasi! Yritän tehdä napakoita videoita, mutta harmi jos en siinä mielestäsi tällä kertaa onnistunut. Haaveissani on että katsoja saisi videoiltani kauniissa paketissa kivasti tietoa ja inspiraatiota. Ja koska olen kuvaaja ja visualisti, halusin nimenomaan pitää täällä Kodin Kuvalehdessä videoblogia rakkaasta harrastuksestani. Kirjoittaminen kun ei ole mun juttuni.

Parhain terveisin

Ninna

Vierailija
3/8 | 

Kiitos hyvästä vinkistä, taidan perustaa heti yrttiruukkuviljelmän. Olenkin aina mietinyt, miten noihin kaupan yrtti ruukuista saisi pidempään iloa.

Huh
4/8 | 

Ei pystynyt kuuntelemeen, turhaa löpinää. Tuli aivan Kumman kaa Ellun esitelmä mieleen.

Vierailija
6/8 | 

Kiitos videosta! Se oli informatiivinen ja tiivis paketti mintusta. Oli mukava seurata. Menee heti kokeiluun :)

Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.