Kirjoitukset avainsanalla keittiöpuutarha

Nyt on aika kylvää kurpitsat ja kurkut! Avomaankurkuista ei tule karvaita, kun valitset oikean lajin. 

Ja jos olet etsinyt oikein hyvän makuista kurpitsaa, voit lopettaa etsimisen nyt. Katso video ja löydät sen oikean!

Videolla kerron, miten syvälle eri kasvien siemenet kannattaa kylvää. Bonuksena paljastan, miten saat taimen kasvamaan nopeasti vahvaksi.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä postauksessa kerron, mitkä ovat kaalimaani kaunokit tänä kesänä. Ennustan myös, mikä kaali syrjäyttää lehtikaalin ja on siis kaalimaan uusi musta.

Messujaksossa esittelin myös uuden suosikkini, brokalin eli versovan parsakaalin.

Kommentit (0)

Tänään vlogissa kylvetään tomaatinsiemenet viime hetkellä. Lajike valikoituu siksi, että tämä tomaatti kasvaa hyvin ilman kasvihuonetta ja tuottaa hurjasti pieniä herkkutomaatteja.

Nyt on myös yrttien kylvämisen aika. Ensi kesänä penkistä löytyy uusi timjamivariaatio.

Kerron myös shisosta, joka tekee paluun yrttipenkkiin  tänä kesänä. Shiso on jännänmakuinen yrtti, jota olet saattanut maistaa japanilaisessa tai korealaisessa ruuassa. Sen viljely onnistuu hyvin myös Suomessa.

Kommentit (0)

Kevät etenee! Tällä kertaa laitan basilikan ja latva-artisokan itämään. Näytän kuinka syvälle siemen laitetaan ja millaisia idätyslaatikoita käytän. Tuttuun idätyslaatikkooni laitoin viikon alussa chilin siemenet ja tänään kokeilen uutuutta, joka on voittanut Ruotsissa vuoden puutarhatuotteen palkinnon.

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.