Kirjoitukset avainsanalla idätys

Nyt on aika kylvää kurpitsat ja kurkut! Avomaankurkuista ei tule karvaita, kun valitset oikean lajin. 

Ja jos olet etsinyt oikein hyvän makuista kurpitsaa, voit lopettaa etsimisen nyt. Katso video ja löydät sen oikean!

Videolla kerron, miten syvälle eri kasvien siemenet kannattaa kylvää. Bonuksena paljastan, miten saat taimen kasvamaan nopeasti vahvaksi.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puutarhasta ei satoa heru vielä kuukausiin, joten ota ikkunalauta hyötykäyttöön. Annan videolla vinkkejä versoina syötäviin kasveihin, joiden idättämiseen käyvät samat ohjeet kuin tässä videossa idätettäville vihanneskrassin siemenille.

Testaan myös annosvuokien käyttöä idätykseen ja kokeilen, miten vanhat siemenet ylipäänsä itävät. Täytyykö siemeniä pitää ensin pimeässä ja meneekö kaikki niinkuin sillä kuuluisalla ruotsinkielisellä saarella?

Kommentit (0)

Kevät etenee! Tällä kertaa laitan basilikan ja latva-artisokan itämään. Näytän kuinka syvälle siemen laitetaan ja millaisia idätyslaatikoita käytän. Tuttuun idätyslaatikkooni laitoin viikon alussa chilin siemenet ja tänään kokeilen uutuutta, joka on voittanut Ruotsissa vuoden puutarhatuotteen palkinnon.

Kommentit (0)

Maaliskuussa on korkea aika laittaa ensimmäisiä keittiöpuutarhan siemeniä itämään. Tällä videolla kerron suosikkichileistäni ja annan vinkkejä chilin siementen idätykseen.

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.