Kirjoitukset avainsanalla latva-artisokka

Nyt on aika koulia kevään ekat idätykset. Videolla koulin latva-artisokan taimet, mutta ohjeet pätevät muihinkin taimiin. Mitä koulinta on? Miten se tehdään? Milloin se tehdään ja miksi? Katso video, saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kevät etenee! Tällä kertaa laitan basilikan ja latva-artisokan itämään. Näytän kuinka syvälle siemen laitetaan ja millaisia idätyslaatikoita käytän. Tuttuun idätyslaatikkooni laitoin viikon alussa chilin siemenet ja tänään kokeilen uutuutta, joka on voittanut Ruotsissa vuoden puutarhatuotteen palkinnon.

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.