Kirjoitukset avainsanalla hyötykasvi

Terveiset uudesta kasvihuoneestani! Mustan kasvihuoneen valintaan oli muitakin syitä kuin estetiikan kaipuu.

Lisäksi jaan kanssasi kaksi kullanarvoista vinkkiä, jotka säästivät minut todennäköisesti monelta harmilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailin Hyötykasviyhdistyksessä ja yllätyin täydellisesti, kun kuulin, mitä kaikkia hyötykasveja parvekkeella voisikaan kasvattaa!

Lisäksi sain ihanan vinkin, miten kasvattaa parvekkeelle kaunis varjostusseinä, joka on myös satoisa.

Videolla selviää myös, miten suuri astia kasveille pitää varata, jotta ne selviytyvät parvekkeen kuumuudessa nuupahtamatta.

Kommentit (0)

Nyt on aika kylvää kurpitsat ja kurkut! Avomaankurkuista ei tule karvaita, kun valitset oikean lajin. 

Ja jos olet etsinyt oikein hyvän makuista kurpitsaa, voit lopettaa etsimisen nyt. Katso video ja löydät sen oikean!

Videolla kerron, miten syvälle eri kasvien siemenet kannattaa kylvää. Bonuksena paljastan, miten saat taimen kasvamaan nopeasti vahvaksi.

 

Kommentit (0)

Tänään vlogissa kylvetään tomaatinsiemenet viime hetkellä. Lajike valikoituu siksi, että tämä tomaatti kasvaa hyvin ilman kasvihuonetta ja tuottaa hurjasti pieniä herkkutomaatteja.

Nyt on myös yrttien kylvämisen aika. Ensi kesänä penkistä löytyy uusi timjamivariaatio.

Kerron myös shisosta, joka tekee paluun yrttipenkkiin  tänä kesänä. Shiso on jännänmakuinen yrtti, jota olet saattanut maistaa japanilaisessa tai korealaisessa ruuassa. Sen viljely onnistuu hyvin myös Suomessa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.