Kirjoitukset avainsanalla rikkaruoho

Heittäydyn heti filosofiksi: rikkakasveja ei ole. On vain kasveja, jotka sattuvat mielellään ja menestyksekkäästi kasvamaan väärässä paikassa.

Ajatus ei tietenkään lohduta sitä, jonka salaattipenkki tuottaa voikukkaa tai jonka vadelmat elämänlanka kuristaa hengiltä.

Välillä palstamailla tilanne voi olla niin paha, että strategiaa tarvitaan. Lainaan siis kuulua kiinalaista sotastrategia ja totean: Tunne vihollisesi. Iso lapio kouraan ja juurta päin!

Kerron videolla omien rikkakasvikokemusteni kautta, mitä sinun tulee tietää rikkakasveista, jottei taistelu niitä vastaan käy liian uuvuttavaksi.

Omat vitsaukseni juuri nyt ovat ohdake, elämänlanka, peltokorte ja vanha kunnon voikukka.

Mutta muista olla itsellesi myös armollinen. Voikukkahan on tavallaan aika kaunis!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.