Olen ihan höpönä näihin ihaniin etikkaretiiseihin! Usein etikkalisäkkeet ovat olleet minulle liian hapokkaita, mutta tässä reseptissä tasapaino on kohdallaan.

Sinapinsiemenet eivät ole tässä reseptissä vain mauste, vaan nekin pikkelöityvät ihanan makeiksi ja poksahtelevat kivasti purtaessa.

Parhaimmillaan nämä ovat kalan, varsinkin rasvaisen lohen kanssa. Tässä ensihuumassa söin niitä juuri aamulla kurkkuvoileivän päällä ja hyvin ne sopivat siihenkin. Vanhastaan tiedän, että marinoidut sinapinsiemenet toimivat vaikka sinapin korvikkeena makkaran kyljessä.

Lisäsin twistiä retiiseihin inkiväärillä, mutta homma toimii ilman sitäkin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista