Katselen ikkunastani valkoista puutarhaani, missä nököttää viluisen oloinen puutarhatonttu. Sataa räntää, mutta puutarhaintoilijan mielessä vihertää jo.

Videopostauksieni ensimmäisissä osissa keskityn kevätvalmisteluihin ja otan varaslähtöjä kasvattamalla syötävää ikkunalaudalla. Ja me jotka kasvatamme taimemme siemenestä, aloitamme hommamme jo helmikuussa.

Toivon videoitteni antavan aloittelijoille vinkkejä puutarhanhoitoon ja kaltaisilleni jo hurahtaneille vertaistukea viljelyyn. Vehkaa en toisesta erota, mutta syötäviä kasveja olen viljellyt puutarhassani ja hyötykasvipalstalla jo 12 vuoden ajan. Kohti kevättä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on videoblogi rakkaudesta hyötypuutarhaan. Olen Ninna Lindström, valokuvaaja ja innokas harrastajatarhuri. Minulla on aari maata, pieni puutarha ja 12 vuoden kokemus palstaviljelystä. Toivon tarjoavani vertaistukea ja inspiraatiota muille hyötytarhureille sekä sellaiseksi aikoville. Tervetuloa ihmettelemään puutarhaa kanssani!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista