Uusimmassa KK:ssa etsittiin sivustolle bloggaavia lukijoita. Olen joskus pitänyt koirablogia, mutta sitä ei ole päivitetty muutamaan vuoteen. Koirien lisäksi halusin blogata vähän muustakin, kuten käsitöistä, joten päätin aloittaa puhtaalta pöydältä. Toivon, että löydän itsekin lukijoiden blogeista kiinnostavia kirjoituksia. Itse olen ainakin hieman kyllästynyt nykyisiin lifestyle-blogeihin, jotka tuntuvat usein koostuvan vain ostettujen tavaroiden esittelystä tai viimeisen päälle sisustetun kiiltokuvakodin esittelystä.

Tässä siis jotain tietoa minusta ja blogini aiheista.

KOIRISTA: Kotonani asustelee kaksi shibaa, 9-vuotias narttu Akiko ja 13-vuotias uros Hachi. Shiba on yksi Japanin kansallisroduista, mutta Suomessa se on melko harvinainen rotu. Shibat ovat hyvin kissamaisia, omanarvontuntoisia ja itsepäisiäkin. Ne on jalostettu metsästyskäyttöön, mutta nykyään useimmat toimittavat koti- tai harrastuskoiran virkaa.

KÄSITÖISTÄ: Neulon paljon, sekä itselleni että muille. Yleensä 2–3 työtä on kesken yhtäaikaa... Innostun helposti uusista jutuista, ja jos malli tuntuu liian vaikealta tai edessä on purkamista työssä olevan virheen takia, voi se innostus sitten yllättäen lopahtaa kesken kaiken. ;) Neulomisen lisäksi virkkaan, ompelen, askartelen ja harrastan huonekalujen entisöintiä.

KODISTA: Viihdyn paljon kotona, ja sisustaminen on mielestäni kiinnostavaa. Ja hankalaa. En pysty rajoittamaan makua tiettyyn tyyliin ja pysymään siinä, sillä kaipaan aina vaihtelua ja tykkään monenlaisista tyyleistä. Äärimmäisen moderni, romanttinen tai riemunkirjava koti ei ole mieleeni. Pidän vanhan ja uuden yhdistämisestä. Minulla on liikaa tavaraa ja olen kova sotkemaan, mutta on vaikea luopua mistään. Kotimme on kerrostalokaksio, joten tilaa ei ole hirveästi, mikä rajoittaa (onneksi!) huonekalujen ja tavaran määrää.... Kotiin kuuluvat myös ruoanlaitto ja leipominen.

KIRPPUTOREISTA: Olen kiertänyt äitini kanssa kirpputoreja niin kauan kuin muistan. Pienenä ostin hevoslehtiä, karkkia ja leluja. Nykyään mukaan tarttuu usein vaatteita, kirjoja tai kodin tavaroita. Kirppistely on ihanaa, sillä siellä ajatus lepää ja löydön tekeminen on aina yhtä ilahduttavaa. Olen huomannut, että "silmä" kehittyy ajan myötä, ja osaan jo seuloa sellaiset pöydät, joissa on minua kiinnostavaa tavaraa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Bloggausta käsitöistä ja koirista, kirppareista ja kodista, kivoista jutuista ja kaikesta siltä väliltä. Kirjoittaja on kova neulomaan ja joskus vireillä on turhankin monta projektia. Kotona asustelevat kippurat ovat rodultaan japanilaisia shiboja.

Blogiarkisto