Blogi on odotellut valmistuneita neuleita ja sopivia valokuvaushetkiä. Työn alla on näin syksyllä ollut lähinnä villasukkia, sillä sukkamania on iskenyt. Lisäksi 7 veljestä -varastoni pursuilee kaikenlaisia jämälankoja, ja ennen marraskuun kädentaidon messuja on kertakaikkiaan pakko päästä jostain langoista eroon... jotta voi ostaa uusia tilalle?

Nämä räsymattosukat vein kaverille, lankana 7 veljestä, kaksi erilaista raitalankaa (turkoosi raitalanka on varmaan 10 vuotta vanhaa, ehkä oli jo aikakin kuluttaa se johonkin....

Tässä muutama muu kuvaan päässyt pari. Etummaisista tuli kertaheitolla suosikkisukkani (Hermione's Everyday Socks), pintaneule on aivan ihana ja todella helppo, lankana Austerman Step. Mintunväriset sukat ovat Novitan Pikkusiskosta tehdyt pitsisukat. Violetit sukat esiteltiinkin jo aiemmin. Vihreissä ja harmaissa lankana 7 veljestä (mallit Novitan vanhempi sukkalehti), ne menevät todennäköisesti Hopen sukkakeräykseen.

Suuritöisimmät sukat olivat ehdottomasti nämä kirjoneulesukat, eikä vähiten langanpäiden päättelyn vuoksi... Mallissa oli myös useita erilaisia kuvioita ja langat vaihtuivat tiheään tahtiin. Kantalappu oli tosi leveä, mitä hieman ihmettelin. Taisin neuloa sen pienemmillä puikoilla, jottei siitä tulisi valtavan suurta. Ohje on Novita Talvi 2012 -lehdestä ja lankana 7 veljestä. Alkuperäinen malli on väreiltään erilainen, siinä on mm. oranssia, valkoista ja harmaata.

Syksyn piristykseksi vielä värikkäät kirjoneulesukat 7 veikasta, nämä lähtivät postissa kaverille, joka sai oitis tartunnan tästä villasukkamaniasta ja alkoi opetella sukkien neulomista! :D

Pääkuvassa näkyvät vihreäpohjaiset kirjoneulesukat suunnittelin rotuyhdistyksen joululehteä varten. Julkaisen ohjeen kyllä täällä blogin puolella myös, mutta en ihan vielä. Työn alla on tällä hetkellä parit lapaset, joista toisiin tulee ohje tänne heti, kun saan sen tehtyä (ja lapaset valmiiksi...).

Kommentit (0)

Seuraa 

Bloggausta käsitöistä ja koirista, kirppareista ja kodista, kivoista jutuista ja kaikesta siltä väliltä. Kirjoittaja on kova neulomaan ja joskus vireillä on turhankin monta projektia. Kotona asustelevat kippurat ovat rodultaan japanilaisia shiboja.

Blogiarkisto