Blogini toisen vuosipäivän kunniaksi rohkaistuin julkaisemaan kuvan maanviljelijästä ja sen vaimosta. Isännällä tosin harvemmin on kravatti kaulassa ja emännällä tukka kiharalla. Kuva otettu viime kesänä ihanissa häissä (huom.pappakarvat😂). Arkikuvia meistä ei kehtaa julkaistakaan...

Ylämäki-alamäki, ylämäki-alamäki tässä on yhdessä kuljettu jo yli 20 vuotta! Viime aikoina on ollut vähän enemmän ylämäkeä, eikä isännän jututkaan ole aina jaksaneet naurattaa. 

Työtapaturman jälkihöyryt ovat verottaneet molempien voimia. Isäntä on joutunut paiskimaan hommia niska limassa, kun itseni on ollut pakko aika ajoin lepuuttaa jalkaa. Se lepuuttaminenkin on pidemmän päälle alkanut vähän tympiä.

Jospa tämä tästä taas iloksi muuttuu, kun ne ruuvitkin nyt saatiin pois! "Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!" jälleen Nykäsen Mattia lainatakseni.

 

Kommentit (6)

Vierailija
3/6 | 

Ihan sattumalta löysin tämän blogin. Sain ruhjevamman sääreen emolehmien vasikoiden erotuksessa. Minulla ei ole murtumia. Yli 5 viikkoa jo tapaturmasta minulla. Nyt kuntoutusliikkeitä teen välillä. Ei vielä voi lähteä hiihtämään tai lenkille.

Katkosta kaipasin jo töiden tekoon, mutta enpä tälläistä juttua. 

Toivottavasti jalkasi kuntoutuu:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat